Skip to main content

CELEBS

Bradangelina: Για ποιά πολύ διάσημη κυρία (υποτίθεται) πως χωρίζουν αυτή τη φορά;

Ένα ηχηρό όνομα ανάμεσα τους...



Πάμε πάλι... Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, χωρίζουν μέρα παρά μέρα και οι λόγοι, οι οποίοι επικαλούνται τα δημοσιεύματα είναι πολύ και διάφοροι. 

Η ζήλια πάντως είναι σταθερά ένας από αυτούς, πότε φταίει εκείνη που τον παραμελεί κι εκείνος δεν αντέχει άλλο, πότε φταίει εκείνος που ξενοκοιτάει κι εκείνη γίνεται έξαλλη. 

Αυτή τη φορά στο πλάνο υπάρχει πάλι τρίτο πρόσωπο, από την πλευρά του Brad φυσικά, και μάλιστα πρόκειται για μία πολύ διάσημη και ταλαντούχα κυρία. 

Ο κύριος Pitt αυτή την περίοδο συμπρωταγωνιστεί στην ταινία Five Seconds of Silence μαζί με την κούκλα Marion Cotillar και όπως διαβάζουμε στα δημοσιεύματα οι δύο ηθοποιοί έχουν έρθει πολύ κοντά. Angie σου θυμίζει κάτι;

Έτσι λοιπόν ακούγεται πως η Jolie είναι σε έξαλλη κατάσταση και τρέμει μήπως  σύζυγος της ξεμυαλιστεί με την γαλλίδα σταρ. 

Εμείς πάντως πολύ αμφιβάλουμε ότι όλα αυτά ευσταθούν...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς