Skip to main content

CELEBS

Νικολέτα Καρρά: «Έχω μάθει να βγάζω τα δικά μου λεφτά και να είμαι αυτόνομη»

Τι είπε για τον γάμο της;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην εφημερίδα «Αγορά» παραχώρησε συνέντευξη η Νικολέτα Καρρά, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει ως ηθοποιός αλλά και τον γάμο της.

Είσαι, πάντως, σε ένα επάγγελμα που λόγω της φύσης του κρύβει μεγάλη οικονομική ανασφάλεια. Υπήρξαν στιγμές που βρέθηκες στον «αέρα» από χρήματα;

Ευτυχώς από το 2003, όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός, δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά κι έτσι υπήρξε μια συνεχής ροή χρημάτων. Μη φανταστείς, βέβαια, τίποτα μεγάλα ποσά, αλλά χρήματα ικανά για να μπορέσω να ζήσω. Δεν σου κρύβω, μάλιστα, ότι τα πρώτα χρόνια στη δουλειά ήταν ιδιαίτερα δύσκολα, αφού οι δουλειές ήταν λίγες και ζορίστηκα οικονομικά. Ήταν η εποχή που ταυτόχρονα έκανα διαφημιστικά και promotion και είχα βάλει διορία στον εαυτό μου δύο χρόνια για να δω αν μπορώ να τα βγάλω πέρα ως ηθοποιός. Αν δεν τα κατάφερνα, είχα ένα πλάνο για τη ζωή μου. Ευτυχώς, όμως, τα κατάφερα.

Παρά το γεγονός ότι είσαι παντρεμένη με έναν άνδρα που είναι άνετος οικονομικά, δεν έγινες η «κυρία του κυρίου» και συνεχίζεις να δουλεύεις πάνω από δέκα ώρες την ημέρα. Ήσουν πάντα τόσο ανεξάρτητη;

Ακριβώς, επειδή δουλεύω από πολύ μικρή ηλικία, έχω μάθει να βγάζω τα δικά μου λεφτά και να είμαι αυτόνομη. Αν παρατούσα τη δουλειά μου έπειτα από έναν γάμο, αυτό θα σήμαινε πως τη δουλειά αυτή δεν την αγάπησα ουσιαστικά ποτέ. Αντίθετα, εγώ είμαι άρρωστη με τη δουλειά μου. Δεν υπήρχε, δηλαδή, περίπτωση να την εγκαταλείψω. Ο Φώτος είναι ένας άνδρας που κάνει τη δική του καριέρα και εγώ αντίστοιχα τη δική μου. Και η αλήθεια είναι ότι δείχνει τεράστια κατανόηση, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια με βλέπει ελάχιστα λόγω των ωραρίων μου. Αυτός είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο μου αποδεικνύει την αγάπη του.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;