Skip to main content

CELEBS

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Όσοι με κατηγόρησαν ως φοροφυγά, έφαγαν τα μούτρα τους»

Πληγώθηκε πολύ από όλη αυτήν την ιστορία


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Λίγους μήνες μετά τον σάλο που ξέσπασε, λόγω της είδησης που τον ήθελε να πληρώθηκε με το ποσό των 16.500 ευρώ σε νομικό-πρόσωπο εταιρεία στη Βουλγαρία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τοποθετήθηκε επί του θεματος στην εφημερίδα «Secret».

«Δεν υπήρξα ποτέ φοροφυγάς. Όσοι με κατηγόρησαν, πήγαν και έκαναν έρευνα μετά σε όλες τις συναυλίες μου και έφαγαν τα μούτρα τους»  επισήμανε αρχικά ενώ αποκάλυψε ότι: «Πληγώθηκα πολύ. Αυτό ήταν κάπως άδικο γιατί εγώ κάθε καλοκαίρι κάνω γύρω στις 30 συναυλίες. Αυτή λοιπόν ήταν μία από τις τριάντα που έγινε στο τέλος του καλοκαιριού, στην Ξάνθη.

Εκεί κάνουν κάποιες γιορτές και μερικές από αυτές τις εκδηλώσεις τις ανέθεσαν σε μία εταιρία που είχε έδρα την Βουλγαρία. Όταν πήγε να πληρωθεί ο δικός μας εκπρόσωπος είδε πως τον πληρώνει μία βουλγαρική εταιρία. Τι θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Να επιστρέψουμε τα μεροκάματα των ανθρώπων επειδή ήταν βουλγαρική εταιρία; Αυτή ήταν επιλογή του Δήμου. Κανένας μας δεν το ήξερε».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.