Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Το "Hashtag" κόπηκε γιατί κόπηκα εγώ»

Μίλησε και για την ομάδα της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το blog της σχολίασε το διαζύγιο της με το Epsilon ενώ μίλησε και για το μέλλον της εκπομπής της «Hashtag».

«Η εκπομπή κόπηκε πρόωρα. Βασικά, εγώ κόπηκα πρόωρα, απλά η εκπομπή με ακολουθεί. Το "Hashtag" κόπηκε γιατί κόπηκα εγώ. Δεν ξέρω αν, πού, πότε, πώς, θα ξαναβγεί» έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στο πρώτο βράδυ Κυριακής που έμεινε εκτός του τηλεοπτικού αέρα.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε την ομάδα που την πλαισίωσε στην εκπομπή και η οποία παραμένει στο κανάλι, γιατί αλλιώς θα έμεναν όλοι άνεργοι. «Η ομάδα που γυρνούσε τα γρανάζια του ''Hashtag'' έμεινε πίσω. Όχι γιατί δεν τη θέλω, όχι γιατί δεν μου λείπει, όχι γιατί με πρόδωσε και διάλεξε στρατόπεδο, όχι γιατί δεν ήταν ορκισμένοι στην εκπομπή. Η ομάδα αυτή έμεινε πίσω γιατί αλλιώς θα έπρεπε να μείνει άνεργη. Έμεινε πίσω γιατί κάποια από τα μέλη της έχουν σύμβαση με τον σταθμό που φιλοξενούσε την εκπομπή μου μέχρι τις 31 Ιούλιου» έγραψε χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός