Skip to main content

CELEBS

Amber Heard: Mάθαμε τον λόγο που διεκδικεί τόσο πολλά χρήματα από τον Johnny Depp!

Δεν μας τα λέει καλά...



Και το σήριαλ Amber Heard - Johnny Depp συνεχίζεται. 

Μετά την αγωγή διαζυγίου, τους καυγάδες, την καταγγελία για κακοποίηση και το νευρασθενικό χώρισμα των δύο στρατοπέδων με του καθενός να παίρνουν φανατικά το μέρος της αντίστοιχης πλευράς, νέες αποκαλύψεις σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Amber έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Όπως ήδη θα γνωρίζεις η 30χρονη ηθοποιός διεκδικεί από τον Depp τεράστια διατροφή, η οποία αγγίζει τις 50.000 δολάρια το μήνα (συν τα νομικά της έξοδα) προκειμένου να καλύψει τα μηνιαία έξοδα της. 

Το ποσό είναι υπέρογκο όμως η παράλογη απαίτηση της Heard βρίσκει τώρα μία πάρα πολύ λογική εξήγηση. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η πρώην σύζυγος του Johnny έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς είναι πάρα (μα πάρα) πολύ σπάταλη. 

Τα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι τα έσοδα της δεν ξεπερνούν τις 10.000 δολάρι το μήνα ενώ τα έξοδα της είναι περισσότερα από 50.000 δολάρια. Με λίγα λόγια πρόβλημα.

Έτσι που λες μάλλον σκοπεύει να βγάλει τα ...σπασμένα εις βάρος του πολύ πλούσιου Johnny, η περιουσία του οποίου ξεπερνάει τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.