Skip to main content

CELEBS

Αmber Heard - Johnny Depp: O χαμός συνεχίζεται!

Nέες αποκαλύψεις ανατρέπουν την υπόθεση...



Σήμερα, το ΕΤ δημοσιεύει τέσσερα screenshots από sms, που δείχνουν μια παλιότερη κουβέντα της Heard κι ενός άντρα με όνομα «Stephen», βοηθού του Depp. Η ανταλλαγή μηνυμάτων χρονολογείται τον Μάιο του 2014, πριν το ζευγάρι παντρευτεί.

Όπως θα δείτε στη συνομιλία, ο «Stephen» φαίνεται να απολογείται εκ μέρους του «αφεντικού» του, γράφοντας: «Νομίζω ότι μόλις σου έστειλε. Είναι φοβερά απολογητικός και ξέρει ότι έχει κάνει λάθος» αναφέρει στο μήνυμα και προσθέτει: «Θέλει να γίνει καλύτερα. Ήταν πολύ σαφής γύρω το πρωί. Νομίζω πως έχουμε φτάσει σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο».

Η Heard, ως αποδέκτης του μηνύματος δείχνει να απαντά: «Ναι, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να είμαι κοντά του, ύστερα απ’ ότι μου έκανε εχτές. Δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μαζί του».

«Όταν του είπα ότι σε κλώτσησε, έκλαψε. Ήταν απαίσιο. Και το ξέρει» ανταπαντά ο βοηθός του Depp κι εκείνη γράφει: «Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Τόκιο, στο νησί, Λονδίνο (το θυμάσαι αυτό;) και πάντα έμενα εδώ. Πάντα πίστευα ότι θα γίνει καλύτερα. Και κάθε τρεις μήνες ή μια στο τόσο, βρίσκομαι στην ίδια θέση» ενώ σε άλλο σημείο της συζήτησης να τονίζει: «Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Τόκιο, στο νησί, Λονδίνο (το θυμάσαι αυτό;) και πάντα έμενα εδώ. Πάντα πίστευα ότι θα γίνει καλύτερα. Και κάθε τρεις μήνες ή μια στο τόσο, βρίσκομαι στην ίδια θέση».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ