Skip to main content

CELEBS

Ποιός έκανε μήνυση στην Ellen DeGeneres;

Διάβασε το απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή της διάσημης παρουσιάστριας...



Μία 35χρονη Γεωργιανή γυναίκα, η Titty Pierce, κατέθεσε μήνυση εις βάρος της πολυαγαπημένης παρουσιάστριας του Αμερικανικού κοινού επειδή θεωρεί ότι πρόφερε λανθασμένα το όνομά της και την έκανε με αυτόν τον τρόπο ρεζίλι σε όλον τον κόσμο!

Συγκεκριμένα, η Γεωργιανή γυναίκα έγραψε στη μήνυση ότι η Έλεν Ντε Τζενέρις στη διάρκεια του talk show της, «The Ellen DeGeneris Show», την αποκάλεσε "titty Pierce" (ή αλλιώς "τρυπημένη ρόγα") και όχι "Tee Tee Pierce", όπως είναι η σωστή εκφορά του ονόματός της.

"Έως τα 35 της χρόνια, ποτέ κανείς δεν είχε αποκαλέσει την κα Pierce "ρόγα", ώσπου στις 22 Φεβρουαρίου του 2016 την αποκάλεσε έτσι η εναγόμενη στην εθνική τηλεόραση, γελοιοποιώντας την απευθείας σε όλο το ακροατήριο". Στην κατάθεση ανέφερε επίσης ότι δέχτηκε προσβλητικά τηλεφωνήματα από την Έλεν Nτε Τζενέρις, αφότου πληροφορήθηκε την μήνυση.

Η κα Pierce κατέθεσε αγωγή εναντίον της Warner Bros Entertainment, η οποία είναι η μητρική εταιρεία του "Ellen Show". "Το Titi είναι ένα όνομα που προέρχεται από τη Νιγηρία και σημαίνει «λουλούδι»", σύμφωνα με την αγωγή. Η κα Pierce επιδιώκει να λάβει αποζημίωση από την Warner Bros, και απαιτεί να μην αναπαραχθεί ποτέ ξανά το συγκεκριμένο τηλεοπτικό απόσπασμα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ