Skip to main content

CELEBS

Eλένη Χατζίδου: «Έτρωγα μέχρι να ξεχειλώσω, είχα πάρει 6 κιλά»

Την παρέσυρε ο Άρης αλλά... συμμαζεύτηκε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τα μυστικά της διατροφής της και της γυμναστικής που ακολουθεί και καταφέρνει να έχει μία πολύ καλή σιλουέτα αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου, τονίζοντας πάντως ότι πρόσφατα είχε ξεφύγει παίρνοντας έξι κιλά.

«Μικρή έκανα στίβο, ήμουν αθλήτρια στο άλμα εις ύψος. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ στα κιλά μου. Όσο περνούν τα χρόνια, όμως, διαπιστώνω ότι χάνω πιο δύσκολα βάρος και γι’ αυτό προσέχω. Κατά τα άλλα, μου αρέσει το σφιχτό σώμα, δεν θέλω να είμαι κοκαλιάρα. Θέλω απλά να χωράω στα ρούχα μου» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια στο People.

Σε ερώτηση για το είδος της γυμναστικής που ακολουθεί είπε: «Κάνω 3-4 φορές την εβδομάδα TRX, αλλά και ασκήσεις με λάστιχα και βάρη, ενώ πάω για τρέξιμο στο στίβο».

Όσο τώρα τη διατροφή της τόνισε: «Με το φαγητό, δεν είμαι υστερική. Μια περίοδο, όμως, ξέφυγα λόγω του Άρη που κάνει τρεις ώρες προπόνηση τη μέρα και, ως άντρας, τρώει απίστευτες ποσότητες. Για ένα διάστημα έτρωγα ό,τι έτρωγε κι εκείνος και είχα πάρει έξι κιλά. Έτρωγα μέχρι να ξεχειλώσω, μετά κατάλαβα πως αυτό είναι πρόβλημα και αποφάσισα πως έπρεπε να συμμαζευτώ».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.