Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Ωνάση - Alvaro de Miranda Neto: Nέες φήμες για το παρασκήνιο του χωρισμού τους!

Τι ισχυρίζεται η εκπρόσωπος του Doda;



Μετά από εβδομάδες σιωπής, η εκπρόσωπος τύπου του Alvaro “Doda” de Miranda Neto επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

«Όλοι όσοι έχουν περάσει έναν χωρισμό γνωρίζουν πόσο επώδυνο είναι», δήλωσε, συμπληρώνοντας «Ο Doda Miranda και η Athina Onassis ήταν παντρεμένοι επί 11 χρόνια και σε αυτή τη διαδρομή μοιράστηκαν τη ζωή τους, την αγάπη τους για τα άλογα, τα σπορ και την οικογένεια». Πηγή κοντά στον διεθνή ιππέα είπε στο αμερικανικό People πως ο χωρισμός οφείλεται στη φημολογούμενη απιστία του Miranda. «Όταν η Αθηνά έμαθε για αυτό τον περασμένο Μάρτιο έφυγε από το σπίτι τους στο Wellington της Florida και δεν επέστρεψε. Έκτοτε εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο».

Παρόλα αυτά η εκπρόσωπος τύπου του Doda αντικρούει τις φήμες της απιστίας, λέγοντας στο People πως «Διατηρούν μια εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την επώδυνη για αυτούς περίοδο όσο πιο ιδιωτικά και με σεβασμό, χωρίς να γίνουν θύματα δυσφήμισης και αβάσιμων ειδήσεων». Η απόπειρα του περιοδικού να επικοινωνήσει και με την Αθηνά Ωνάση ήταν ανεπιτυχής. Άλλη πηγή υποστηρίζει πως ο Doda έβγαινε με την αδελφή ενός άλλου ιππέα, ενώ είχε εμπλακεί και σε άλλες περιστασιακές σχέσεις. Είχε τέτοια φήμη και τα προβλήματα στο γάμο τους ήταν θέμα συζήτησης στα ιππικά event του χειμώνα. Η 31χρονη Αθηνά και ο 43χρονος Miranda πάντα περνούσαν το χειμώνα στoυς show jumping ιππικούς αγώνες στο Wellington, στο Palm Beach της Florida, με συναθλητές τη Jessica Springsteen (κόρη του Bruce) και τη Georgina Bloomberg (κόρη του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης).

Αν και το βασικό τους σπίτι είναι στο Sao Paulo της Βραζιλίας, το ζευγάρι συνήθιζε να περνά μέρος του καλοκαιριού στην Ευρώπη, στα summer jumping events, ενώ διατηρούσαν σπίτι και στο Βέλγιο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

CELEBS

Σοφία Καρβέλα: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παρέμεινα ζωντανή»

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Άννας Βίσση για την αποτοξίνωσή της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;