Skip to main content

CELEBS

Τζένη Μπαλατσινού: Όλα όσα αποκάλυψε για τη γνωριμία της με τον Armani

Τον λάτρεψε τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει γνωρίσει πολλούς celebrities του εξωτερικού με την ίδια να εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα Αγορά άγνωστες πτυχές της γνωριμίας της με τον Τζόρτζιο Αρμάνι.

«Είχα την ευκαιρία στη ζωή μου να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους σε αυτό το χώρο. Σαν προσωπικότητες είχαν πολύ ενδιαφέρον ο Ταραντίνο και ο Αρμάνι. Συγκεκριμένα ο Τζόρτζιο είναι ένας πολύ γοητευτικός άνθρωπος, που σε ό,τι δημιουργεί δίνει πολλή αγάπη. Είναι ευγενής. Αγαπάει την οικογένεια του, έχει σταθερούς συνεργάτες πολλά χρόνια και έχει συνέπεια σε αυτό που κάνει.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα καλοκαίρι που μας είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Παντελερία και μίλαγε για την ηλικία των φυτών στον κήπο του, που είχε φυτέψει με τα ίδια του τα χέρια. Μίλαγε με τόση αγάπη που ήταν συγκινητικό. Ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν και έκανε επανάσταση στον χώρο της μόδας, καθιέρωσε το ανδρόγυνο look. Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι πιο σημαντικό δεν είναι που έχεις φτάσει, αλλά με ποια ηθική βιώνεις την ζωή σου. Και η ηθική ξεκινάει από την στιγμή που υπάρχω για άλλους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος