Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Καραμίχος: Τι λέει για τη ζωή του στην Αμερική;

Αποκάλυψε τι του λείπει από την Ελλάδα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συνειδητή και άσχετη με την κρίση στην Ελλάδα ήταν η επιλογή του Γιώργου Καραμίχου να μεταναστεύσει στην Αμερική όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Δεν είχα σκοπό να ζήσω στην Αμερική ποτέ. Ήθελα να φύγω - όχι λόγω κρίσης αλλά δημιουργικής αναζήτησης- χρόνια πριν αλλά προς Ευρώπη. Δεν αγαπούσα την Αμερική ως νέος. Η Αμερική με κατέκτησε. Υπάρχει κοινή λογική εδώ. Και όσο δύσκολα κι αν περνάς, επαγγελματικά τουλάχιστον αν δουλέψεις, ανταμείβεσαι.

Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή. Να είναι καλά οι φίλοι μου και η οικογένειά μου που με στήριξαν. Είχαν αρχίσει και τα χαράτσια στην Ελλάδα, από τις τελευταίες δουλειές είχα μείνει απλήρωτος, δεν είχα να πληρώσω δάνεια και να καλύψω τις υποχρεώσεις μου, αλλά κάτι με κρατούσε εδώ. Η δυσκολία σε φέρνει αντιμέτωπο με τη σκιά σου κι εκεί ισχύει το "ή ταν ή επί τας".

Και όχι από περηφάνια ή αξιοπρέπεια - δόξα τω Θεώ, έχω απαλλαγεί από αυτά τα δηλητήρια εδώ και χρόνια- αλλά από αδιαφορία. Από ένα σημείο και μετά, αδιαφορείς για το περιττό, όταν δεν έχεις τίποτε να χάσεις. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Συνεχίζω να διδάσκω στη σχολή, κάνω ακροάσεις και δουλεύω και στο Λ.Α., πηγαινοέρχομαι Ελλάδα και Λονδίνο για τα γυρίσματα της σειράς. Σκηνοθέτησα και την τελετή λήξης του Ελληνικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες», είπε στο έθνος ο ηθοποιός.

Όσο για το αν του λείπει η Ελλάδα τόνισε: «Μου λείπουν τα τοπία και οι άνθρωποι. Παρακολουθώ όσο μπορώ τα γεγονότα κι όσο αντέχω, γιατί δεν είναι εύκολο να διαχειρίζεσαι πάντα τα συναισθήματα από απόσταση. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω ή όχι. Δεν αισθάνομαι ότι έχω φύγει από την Ελλάδα, απλώς έχω πάει κάπου αλλού για όσο...».




Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ