Skip to main content

CELEBS

Παγκόσμιο σοκ: Tο δωμάτιο που ο Michael Jackson αποπλανούσε ανηλίκους ήταν γεμάτο παιχνίδια- δόλωμα 

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον βασιλιά της pop βρέθηκαν στη Neverland!


Κατερίνα Σαρρή

Έρευνα στο περιβόητο ράντσο του Michael Jackson στη Neverland,πραγματοποίησε το 2003, η εισαγγελική αρχή της Σάντα Μπάρμπαρα μαζί με το γραφείο του τοπικού σερίφη με σκοπό την ανεύρεση ενοχοποιητικών στοιχείων κατά του τραγουδιστή.

Σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο δείχνει το «δωμάτιο» που είχε φτιάξει ο Jackson προκειμένου να αποπλανεί τα ανήλικα θύματα του.  

Η αποκάλυψη-σοκ γίνεται στο υπνοδωμάτιό του. Εκεί, υπήρχε μια καλά κρυμμένη πόρτα, ασφαλισμένη με τρεις κλειδαριές, η οποία οδηγούσε σε έναν κρυφό χώρο, γεμάτο με τα άρρωστα μυστικά του τραγουδιστή: Πορνογραφικό υλικό, φωτογραφίες σαδομαζοχισμού με πρωταγωνιστές παιδιά, κούκλες του σεξ. 

Ο χώρος ήταν έτσι φτιαγμένος ώστε να είναι ελκυστικός και δελεαστικός για τα μικρά παιδιά. Ένας χώρος γεμάτος παιχνίδια, αμέτρητες κούκλες, παιχνίδια της Disney, ζωάκια και ήρωες όπως ο Σούπερμαν και η Λάρα Κροφτ. Σε περίοπτη θέση και το αυτόγραφο του Macaulay Culkin με την αφιέρωση «Μη με αφήσεις μόνο στο σπίτι».

Ο Michael Jackson είχε συλληφθεί κατηγορούμενος για 7 διαφορετικές περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκου. Τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες το 2005 και κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τα θύματα του. Δεκατρία χρόνια μετά την εισβολή και εφτά χρόνια μετά τον θάνατο του «βασιλιά της pop» η σχετική έκθεση της Αστυνομίας έρχεται στο φως και μας αποκαλύπτει το άλλο... πρόσωπο του τραγουδιστή με τις «πραγματικά διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις» σύμφωνα με τους ερευνητές αφού «οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μια σαδιστική πλευρά του που κανείς δεν ήξερε».

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5lNJOGfYQS8

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.