Skip to main content

CELEBS

Chris Brown: «Ίσως ήμουν εκτός ελέγχου»!

Ο διάσημος καλλιτέχνης αναγνωρίζει τα σφάλματα του...



Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ο Chris Brown επιτέθηκε στην Rihanna. Μέσα σε αυτά τα χρόνια πέρασαν και 100 ημέρες τις οποίες ο διάσημος ράπερ τις πέρασε στην φυλακή αφού κρίθηκε ένοχος για τον ξυλοδαρμό της Ri-Ri.

O ίδιος μίλησε πρόσφατα στο  Billboard για εκείνη την εποχή και καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για να χτίσει ένα νέο, διαφορετικό προφίλ που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τον παλιά επιθετικό εαυτό του.

«Ο,τι συνέβη με εμένα και την Rihanna συνέβη για κάποιο λόγο. 'Ισως να παραήμουν εκτός ελέγχου. Αυτή την στιγμή δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου αλλά να μάθω από αυτό. Εξάλλου, γίνομαι ολοένα και πιο ώριμος συνειδητοποιώντας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Επίσης, είμαι άνθρωπος όπως ο καθένας από εμάς. Στο τέλος της ημέρας είναι μια ακόμη εμπειρία. Άσχημη, αλλά εμπειρία», δήλωσε ο Chris.

Και συνεχίζοντας τον απολογισμό του, ο διάσημος ράπερ ανέφερε: «Πρέπει να το καταλάβω πως δεν πρόκειται να με συμπαθήσουν ή να με αγαπήσουν όλοι! Όσο εγώ αγαπώ τον εαυτό μου και τη μουσική μου είμαι εντάξει με αυτό!  Μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν είμαι πλέον ένας άνθρωπος που περπατάει νευριασμένος!».

Πάντως στο πρώην ζευγάρι η πρόσφατη προσπάθεια για επανασύνδεση δεν βγήκε και πολύ καλά. Ωστόσο και οι δύο επιμένουν πως έχουν παραμείνει καλοί φίλοι.

 

Διαβάστε επίσης