Skip to main content

CELEBS

Νίκος Μουτσινάς: Η εξομολόγηση για τη δύσκολη χρονιά που πέρασε λόγω της απώλειας της μητέρας του

Του στοίχισε η απώλεια της αγαπημένης του μαμάς


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

O Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη συναισθηματικά χρονιά, που πέρασε μετά την απώλεια της μητέρας του.

Η παρουσιάστρια του είπε πως ο κόσμος περιμένει από εκείνον να επιστρατεύει το χιούμορ του, με τον ίδιο να απαντά: «Φέτος κακώς το περίμενε, την χρονιά που πέρασε, εννοώ ότι δεν γινόταν. Άμα δεν έχεις να αντλείς και από κάπου μια χαρά… δηλαδή αν πάρεις το μαύρο και να το πετάξεις στον ήλιο θα γίνει γκρι, άσπρο δεν θα γίνει. Άρα ευτυχώς ήταν πολύ περιορισμένη η εμφάνιση μου στην τηλεόραση, ήταν δύο μέρες την εβδομάδα, οπότε δεν έβλεπαν την κατάθλιψη μου κάθε μέρα, την έβλεπαν ΣΚ».

«Λοιπόν θέλω να σου πω ότι ευτυχώς ήταν δύο φορές την εβδομάδα, είχα και την τρελοκαμπέρο δίπλα την Μπεκατώρου και μετά σιγά σιγά μέσα στην χρονιά προσπάθησα και εγώ να βρω λίγο το κέφι μου γιατί λέω ή πέφτεις από το μπαλκόνι ή συνεχίζεις. Να πέσω από το μπαλκόνι όχι λυπάμαι. Η αγάπη έχει όρια. Φαντάζομαι ότι είναι πάρα πολύ ωραία εκεί που είναι γιατί μιλάμε για το απόλυτο γράψιμο, τα λιβάδια φουλ. Οπότε είπα αφού είμαι σε αυτή τη ζήση, πρέπει να ζήσω. Οπότε σιγά σιγά προσπάθησα να βρω το κέφι μου και επειδή όπως ξέρουμε όλοι επειδή από τη δουλειά παίρνω χαρά, με το που έγινε και το YFSF μου άνοιξε η καρδιά. Περνάω τέλεια», συμπλήρωσε.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.