Skip to main content

CELEBS

H Lady Gaga συνάντησε τον Δαλάι Λάμα- Persona non grata για τους Κινέζους!

Φροντίζει να εξασφαλίσει την "αιώνια ζωή" στον παράδεισο η εκκεντρική τραγουδίστρια! 


Κατερίνα Σαρρή

Τον βουδιστή θρησκευτικό ηγέτη Δαλάι Λάμα συνάντησε το Σαββατοκύριακο η Lady Gaga στο πλαίσιο της Διάσκεψης των Δημάρχων των ΗΠΑ, που έγινε στην Ινδιανάπολη.

Η συζήτησή τους κράτησε περίπου 20 λεπτά και η 30χρονη τραγουδίστρια έθεσε μία σειρά ερωτημάτων που είχε συλλέξει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούσαν τις αδικίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Μίλησαν για την ευγένεια και την ελπίδα, ενώνοντας τα χέρια τους στην αρχή και στο τέλος της συνέντευξης που συντόνιζε η δημοσιογράφος Aν Κάρι.

Η συνέντευξη της ποπ σταρ με τον 81χρονο Δαλάι Λάμα μεταδόθηκε ζωντανά μέσω του Facebook και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα gagadaily.com, ενώ η σταρ ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram για τους 17,5 εκατομμύρια ακολούθους της.

 Μετά από αυτό όμως, δημοσιεύματα στην "Apple Daily" αναφέρουν ότι τα τραγούδια της Lady Gaga απαγορεύτηκαν στο διαδίκτυο της χώρας από τη Δευτέρα με την ίδια να κηρύσσεται persona non grata στην χώρα. Κινεζικές ιστοσελίδες και οργανισμοί μέσων μαζικής ενημέρωσης διατάχθηκαν να σταματήσουν να διανέμουν τα τραγούδια της ως μία ένδειξη της ενόχλησης του Πεκίνου, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Το Πεκίνο αντέδρασε άμεσα κατηγορώντας την 30χρονη Τζερμανότα ότι βοηθάει έναν “λύκο ντυμένο με ράσα μοναχού” (όπως και τον αποκαλεί) να προωθήσει την ατζέντα του, προωθώντας όπως ισχυρίζεται, την ανεξαρτησία του Θιβέτ. Το όνομα της 30χρονης προστίθεται σε μια σειρά απαγορευμένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως οι Maroon 5, Bjork και Oasis που θεωρούνται άτυποι σύμμαχοι του Δαλάι Λάμα μετά από συναντήσεις ή συναυλίες υπέρ της ανεξαρτησίας του Θιβέτ.

katgaga3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.