Skip to main content

CELEBS

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκαλύπτει αν άλλαξε η σχέση της με τον σύζυγό της μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Η διεθνής καριέρα του άντρα της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχωρησε στην εφημερίδα Αγορά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων αν έχει αλλάξει η σχέση της με τον σύζυγό της μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

- Η σχέση σου με τον Φώτη έχε αλλάξει μετά το παιδί;

«Η σχέση μου με τον Φώτη έχει γίνει πολύ πιο δυνατή. Πλέον, δεν μπορούμε πια να κάνουμε τα πράγματα που κάνει ένα νέο ζευγάρι, και αυτό μας έχει δέσει ακόμα περισσότερο. Επειδή στερούμαστε τκ φάσεις του ελεύθερου ζευγαριού, αγαπιόμαστε ακόμα πιο πολύ, γιατί περιμένουμε τη στιγμή που θα μπορέσουμε να έχουμε χρόνο ο ένας για τον άλλον. Εχω ακούσει ζευγάρια που έχουν άλλα θέματα και απομακρύνονται. Όταν σου επισημαίνουν έναν κίνδυνο, παίρνεις τις προφυλάξεις σου, και εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι να μη συμβεί αυτό. Ακούμε πολύ ο ένας ιόν άλλον, υπομένουμε τις γκρίνιες του, αποδεχόμαστε τα στραβά του και δουλεύουμε πολύ τη σχέση μας».

-Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Φώτης κάνει διεθνή καριέρα στη ροκ σκηνή. Σε ενοχλεί ότι στην Ελλάδα τον γνωρίζουν ως τον άντρα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου;

«Κατ' αρχάς, δεν ενοχλεί εκείνον, γιατί, αν τον ενοχλούσε, θα σήμαινε ότι δεν έχει καταλάβει τον μικρόκοσμο της Ελλάδας και το «παπαρατσικό» κομμάτι που πρέπει να αποδεχτεί κάποιος αν θέλει να περνά χρόνο μαζί μου, όχι μόνο ο άντρας μου. Είναι τόσο υπεράνω και τόσο προσηλωμένος στη δουλειά του, για αυτό άλλωστε είναι και τόσο καλός στο αντικείμενο του, γιατί δεν τον αφορούν τέτοια πράγματα. Ο Φώτης, εκτός από το ότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους ντράμερ στον κόσμο -κάνει διεθνή καριέρα με την μπάντα του-, είναι μουσικός παραγωγός, έχει δικό του στούντιο ηχογράφησης, όπου γράφει τα κομμάτια της σχεδόν όλη η ροκ σκηνή, και είναι και δάσκαλος τύμπανων. Εννοείται ότι είμαι η μεγαλύτερη του θαυμάστρια! Είναι πολυπράγμων, φεύγει το πρωί και γυρίζει ξημερώματα. Αυτό το καλοκαίρι, εκείνος θα μείνει πίσω στην Αθήνα για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του και δεν θα πάει περιοδεία. Μόνο ο ένας από τους δυο μας μπορεί να πάει περιοδεία (σ.α:" γέλια). Τα προηγούμενα χρόνια, κάθε δύο μήνες έλειπε συνέχεια. Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί, είχε πάει Ιαπωνία.»

-Πότε θα βαφτίσετε τη Λυδία;

«Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μας, αλλά, όταν γίνει, δεν θα το μάθει και κανένας, όπως έγινε και με τον γάμο μου. Μόνο για τη γέννηση της ενημερώσαμε τα μέσα, γιατί θεώρησα ότι είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός. Αλλά μέχρι εκεί.»

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Αυτά είναι τα ωραιότερα φορέματα που έχει στη συλλογή της

Σε κάθε της εμφάνιση τα φλας άστραφταν και έκλεβε τις εντυπώσεις

CELEBS

Θανάσης Κουρλουμπάς: «Διαψεύδω κατηγορηματικά όσα ειπώθηκαν για μένα»

Oι ανακοινώσεις της θεατρικής εταιρίας και του σκηνοθέτη της παράστασης

Προτεινόμενα

SEX

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Οι λέξεις είναι πιο ύπουλες και ισχυρές από όσο νομίζουμε» Jean-Paul Sartre

Ο Jean-Paul Sartre γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1905 και παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς και διαχρονικούς φιλοσόφους