Skip to main content

CELEBS

Ο νέος Iron Man είναι... γυναίκα!

Έρχεται ο καινούριος Iron Man (για την ακρίβεια Iron Woman) στην πόλη.


Κατερίνα Σαρρή

 Ο συγγραφέας της Marvel, Brian Michael Bendis αποκάλυψε ότι ο ήρωας της δημοφιλούς σειράς κόμιξ θα αλλάξει φύλο. Ο ζάπλουτος επιχειρηματίας και κληρονόμος του βιομηχανικού κολοσσού Stark θα αντικατασταθεί από μια έφηβη, που ακούει στο όνομα Riri Williams.

Ελάχιστα έχουν κυκλοφορήσει για την νέα σούπερ ηρωίδα, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται και ο οριστικός της «τίτλος». Πώς θα την αποκαλούν; Μήπως Iron Gal Riri; Ή κάπως αλλιώς; Το μόνο που έχει βγει από τα χείλη του Bendis είναι ότι η Riri Williams είναι μια πανέξυπνη, Aφροαμερικανίδα έφηβη, η οποία εισήχθη στο MIT μόλις στα 15 της χρόνια. Εκεί στη φοιτητική εστία, προσπαθεί πυρετωδώς να αποκρυπτογραφήσει το λογισμικό της στολής του Iron Man.

 Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο τεύχος με τις ιστορίες της Riri, αλλά πηγές της βιομηχανίας του θεάματος εκτιμούν πώς τα κατορθώματα της θα γίνουν ταινία και μάλιστα πολύ σύντομα.

 

katiron3.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.