Skip to main content

CELEBS

Anna Ivanovic- Bastian Schweinsteiger: Γάμος υπερπαραγωγή αλα Clooney- Amal στη Βενετία!

Η Καλλονή Σέρβα τενίστρια και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παντρεύτηκαν στην πανέμορφη Βενετία!


Κατερίνα Σαρρή

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2014 και είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Αν και ο Schweinsteiger δεν κατάφερε να σηκώσει την κούπα του Euro 2016 αφού η Γερμανία αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τη Γαλλία, είναι πανευτυχής αφού παντρεύτηκε την τενίστρια Anna Ivanovic, σήμερα στη Βενετία.

Τα πάντα γύρω από αυτό τον γάμο ήταν ένα μυστήριο μέχρι την τελευταία στιγμή. Οι καλεσμένοι δεν ήξεραν καν σε ποιο μέρος του κόσμου θα μεταφερθούν, απλά έπρεπε να βρίσκονται στην Βενετία το τριήμερο 11-13 Ιουλίου όπου θα τους περίμενε μια έκπληξη.

Το μυστικό δεν άργησε να αποκαλυφτεί, και τελικά ο γάμος που μας έκανε να θυμηθούμε τον υπέροχο γάμο του Clooney και της Amal, έγινε το μεσημέρι. 

Μετά τη σύντομη τελετή το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε πλεούμενο και αποχώρησε από τα κανάλια της Βενετίας, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο. 

Ο διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η τενίστρια από τη Σερβία εχθές απόλαυσαν τη βαρκάδα τους στα κανάλια της Βενετίας.  Οι δυο τους ντυμένοι στα άσπρα, επιβιβάστηκαν για μία εν πλω ξενάγηση ώστε να απολαύσουν τη θέα και την αρχιτεκτονική των βενετσιάνικων κτιρίων, ενώ αργότερα έκαναν βόλτα στην πόλη πιασμένοι χέρι-χέρι. 

Στο γάμο παρόντες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Joachim Low, αλλά και πολλά αστέρια του ποδοσφαίρου και του τένις.

 

aaakativan3.jpg

 

aaakativan4.jpg

 

aaakativan5.jpg

 

aaakativan6.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης