Skip to main content

CELEBS

"Game of crowns" – Τα “άπλυτα” της Kate Minddleton- Πώς “τύλιξε” τον William

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο τελικά για να γίνεις πριγκίπισσα… 


Κατερίνα Σαρρή

Ένα βιβλίο που ανάβει φωτιές στο παλάτι, αποκαλύπτει την παλιά ζωή της Kate Middleton και την στρατηγική της μητέρας της προκειμένου να τυλίξει τον πρίγκιπα William, αφού ήταν όνειρο να δει την κόρη της να γίνεται μελλοντική βασίλισσα.

Τίτλος του βιβλίου "Game of crowns" και στις σελίδες του αποκαλύπτονται οι... δολοπλοκίες της Carol  Mindletton μητέρας της Kate, προκειμένου η κόρη της να «τυλίξει» τον William, αλλά και πολλά προσωπικά στοιχεία για την νυν δούκισσα του Κέιμπριτζ. 

Ο συγγραφέας, Christopher Andersen, την αποκαλεί βασίλισσα της στρατηγικής, αφού η μητέρα της είναι ικανή να τους χειραγωγεί όλους και ήταν πολύ αποφασισμένη να εντάξει την μεγαλύτερή της κόρη στην βασιλική οικογένεια.

Όταν γνωρίστηκαν, έκανε τα πάντα για να προσκαλούν την κόρη της σε κάθε εκδήλωση που γινόταν από το παλάτι, γι’αυτό όπως αναφέρει ο συγγραφέας «Η Carol φοβόταν ότι ο William δεν θα ενδιαφερόταν για την Kate και πήρε το παιχνίδι στα χέρια της».

Η στρατηγική της άρχισε να εκδηλώνεται νωρίς νωρίς,  όταν η κόρη της  Kate, τελείωσε το σχολείο. Αν και αρχικά είχε αποφασιστεί να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, τελικά κατέληξε στο Saint Andrews. Και αυτό γιατί η μητέρα της έμαθε ότι εκεί θα σπούδαζε ο πρίγκιπας William

Όταν η Kate με τον William χώρισαν κάποια στιγμή το 2007, η μητέρα της έκανε τα πάντα για να γίνει επανασύνδεση. Σύμφωνα με το βιβλίο, είχε συμβουλεύσει την κόρη της να βγαίνει κάθε βράδυ στα κλαμπ, προκειμένου να τον κάνει να ζηλέψει. Έτσι κι έγινε, με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων να γράφουν για τα νυχτοπερπατήματά της.

Στην ηλικία των 16 επίσης, η Kate φαίνεται ότι συνήθιζε να δείχνει τα οπίσθια της και ότι ήταν εθισμένη μάλιστα σε αυτό. Πηγή για αυτή την δήλωση, στάθηκε ένας πρώην σύντροφος της που αποκάλυψε σε Βρετανό δημοσιογράφο, ότι  το είχε κάνει σίγουρα πάνω από 90 φορές.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

 

aaakatk3.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα