Skip to main content

CELEBS

Τόπλες η παρτενέρ του Mr Gray στα γυρίσματα της ταινίας «50 αποχρώσεις του Γκρι»

Νέα καυτά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα στην Κυανή Ακτή!


Κατερίνα Σαρρή

Μπορεί οι «50 αποχρώσεις του Γκρι» να έχουν λάβει τις χειρότερες κριτικές και να «σάρωσαν» στα «Xρυσά Βατόμουρα» αφού πήραν το βραβείο του χειρότερου σεναρίου και της χειρότερης ταινίας, οι fans όμως του φιλμ δεν πτοούνται και περιμένουν με ανυπομονησία το sequel «Fifty Shades Darker» το οποίο αναμένεται να βγει σε λίγο καιρό στους κινηματογράφους!

 Σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Γαλλίας συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας «και οι παπαράτσι «τσάκωσαν» τον Jamie Dornan ημίγυμνο, να κάνει μασάζ στην Dakota johnson! Η κινηματογραφική Anastasia φορώντας ένα κατακίτρινο μικροσκοπικό μπικίνι έκανε τις βουτιές της στη θάλασσα, εντυπωσιάζοντας με το γυμνασμένο της σώμα.

Η πρωταγωνίστρια του sequel έβγαλε κάποια στιγμή το πάνω μέρος του μπικίνι της για τις ανάγκες των γυρισμάτων και δέχθηκε ένα τρυφερό μασάζ από τον σέξι Mr. Gray, στα πλαίσια του γυρίσματος της σκηνής βέβαια…

Όλα είναι άκρως …επαγγελματικά αφού οι «ακατάλληλες» σκηνές είναι μέσα στο... πρόγραμμα! Και μάλλον το ίδιο σκέφτεται και η γυναίκα του Dornan που παρακολουθούσε τα γυρίσματα, και ακομπλεξάριστη δεν δίστασε να κάνει μπάνιο με το «τηλεοπτικό ζευγάρι» σε κάποιο διάλειμμα!

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=enHOHqPHC-w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.