Skip to main content

CELEBS

Λευτέρης Ζαμπετάκης: «Η αναγνωρισιμότητά μου στην Ελλάδα ήρθε μέσα από τους ρόλους μου»

Αγαπάει πολύ το χορό και τη μουσική


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τη βοήθεια που του έδωσε η κυπριακή τηλεόραση στην ανέλιξη της καρδιάς του παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, ο οποίος βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, καθώς πρωταγωνιστεί σε σίριαλ στο νησί της Αφροδίτης.

«Χρωστάω πάρα πολλά στην Κύπρο. Η αναγνωρισιμότητά μου στην Ελλάδα ήρθε μέσα από τους ρόλους μου εκεί. Ξεκίνησα με ένα ρόλο σε κυπριακό σίριαλ και η μία δουλειά μου έφερε την άλλη. Όμως, βάση μου παραμένει η Αθήνα» τόνισε μιλώντας στο People.

Σε ερώτηση για το αν μετάνιωσε για τη συμμετοχή του στο «Dansing for you» ένα σόου χορού και μουσικής, στην Κύπρο είπε: «Καθόλου! Μάλιστα, η πρόταση μου έγινε μια περίοδο που ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος, καθώς είχα χάσει τη γιαγιά μου από καρκίνο. Τα έσοδα του σόου θα πήγαιναν σε ένα σωματείο για ανθρώπους με καρκίνο, οπότε θεώρησα πως με τον τρόπο μου θα στηρίξω αυτό το έργο. Δεν σου κρύβω πως η συμμετοχή μου με βοήθησε κι επαγγελματικά, γιατί ο κόσμος είδε και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου, την αγάπη μου για το χορό και το τραγούδι».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κάρα Ντελεβίν: Καήκε το σπίτι της στο Λος Άντζελες - Κατέρρευσε η στέγη

Καταστράφηκε ολοσχερώς η έπαυλη των 7 εκατομμυρίων δολαρίων

CELEBS

Βίκυ Λέανδρος: Έπεσε από τη σκηνή - Τα πρώτα λόγια της τραγουδίστριας

Πρώτη είδηση το ατύχημα της διεθνούς Ελληνίδας

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια