Skip to main content

CELEBS

Δεν σταματάει με τίποτα η Kate Middleton- Είναι έγκυος για τρίτη φορά;

Δεν την προλαβαίνουμε την Kate Middleton … μάλλον έρχεται το τρίτο πριγκιπόπουλο!


Κατερίνα Σαρρή

Είναι αξιοσημείωτο το πώς καταφέρνει η Kate Middleton να μένει  έγκυος,να γεννάει και να μη το παίρνει κανείς είδηση. 

Αυτό συνέβη ακόμα μια φορά, με το περιοδικό "Life&Style" να μοσχοπουλά την είδηση της τρίτης εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Campridge, χωρίς να καταλάβει κανείς πάλι τίποτα αφού μάλιστα στις πρόσφατες εμφανίσεις της την περασμένη εβδομάδα, κάθε άλλο παρά έγκυος φαίνεται.

"Ναι είμαι έγκυος" φέρεται να έχει παραδεχτεί η Κέιτ, ενώ το περιοδικό ισχυρίζεται ότι είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Και όλα αυτά την ίδια ώρα που άλλα δημοσιεύματα την παρουσιάζουν στα όρια της ανορεξίας και να ζυγίζει 44 κιλά.

"Είναι επίσημο! Η Kate γεννάει τα Χριστούγεννα. Η Kate και ο Wiliam είναι πανευτυχείς", λέει πηγή της βασιλικής οικογένειας στο περιοδικό.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ αποκάλεσε το γεγονός αυτό ως ένα υπέροχο δώρο για τα 90ά γενέθλιά της.

Σύμφωνα με την πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα, η Kate και ο William θέλουν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά για να ακολουθήσουν τα βήματα της Βασίλισσας που έχει 4 παιδιά (μία κόρη και τρεις γιους, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Κάρολου). Από την άλλη πλευρά πάλι οι Financial Times υποστηρίζουν ότι τα δημοσιεύματα, είναι αναληθή.

Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα μάθουμε γιατί κάτι τέτοιο δεν μπορεί να μείνει για καιρό κρυφό.

 

aaaaakatkat3.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.