Skip to main content

CELEBS

Οι χλιδάτες διακοπές της εγγονής του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ

Δείτε το καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ της κόρης του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ.


Κατερίνα Σαρρή

Στα 19 της χρόνια, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στιλ της ενώ τα διεθνή Μέσα την αγαπούν πολύ και μάλιστα την θεωρούν ως το... "αντίπαλο δέος", τουλάχιστον ως προ τον αντίκτυπο στα media , της Kate Middleton.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη και μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η εγγονή του Γλίξμπουργκ είναι η μεγαλύτερη από τα πέντε παιδιά της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου Γλίξμπουργκ.

Ρίχνοντας απλά μια ματιά στη σελίδα της μητέρας της στο Instagram αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς τον χλιδάτο τρόπο ζωής της οικογένειας. Ταξίδια με γιοτ στη Μεσόγειο, διακοπές για σκι στις Άλπεις, ταξίδια με το ιδιωτικο τζετ του Valentino.

Το φετινό της καλοκαίρι η Μαρία Ολυμπία το περνά κάνοντας ταξίδια στην Ευρώπη. Η εγγονή του Κωνσταντίνου που σπουδάζει φωτογραφία στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη, ξεκίνησε τις διακοπές της από το Παρίσι, συνέχισε στο Λονδίνο, όπου έδωσε το «παρών» στο πριβέ πάρτι του σχεδιαστή Michael Kors και κατέληξε στην αγαπημένη της Ελλάδα και το Πόρτο Χέλι.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram της...

 

aaaaakatglix3.jpg

 

aaaaakatglix4.jpg

aaaaakatglix5.jpg

aaaaakatglix6.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.