Skip to main content

CELEBS

Ο Di Caprio πήρε τα μοντέλα του και πήγε να ακούσει τον Ρέμο

Σεμνός ο Leo δεν κάθισε στα μπροστινά τραπέζια!


Κατερίνα Σαρρή

 Ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τους θαμώνες του «Nammos» στη Μύκονο ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες. Φέτος όμως στο πλευρό του Έλληνα τραγουδιστή ήταν οι Gipsy Kings, οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα μεταφέροντας όσους βρέθηκαν στη συναυλία σε μια πιο ρομαντική διάθεση.

Αυτό εκτίμησε και ο Leonardo Di Caprio που φαίνεται ότι είναι ρομαντικό αγόρι πήρε την καλή του Nina Agdal και κατηφόρισαν στη παραλία της Ψαρού. Καθ' όλη τη βραδιά ο χολιγουντιανός σταρ κάπνιζε μανιωδώς το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και έδειχνε να διασκεδάζει πολύ με τον Αντώνη Ρέμο και τους Gipsy Kings που άνοιξαν τη βραδιά.

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Leonardo Di Caprio δεν αποχωρίστηκε λεπτό την τραγιάσκα του σε μια προσπάθεια να μην τον αναγνωρίσουν οι υπόλοιποι θαμώνες κάτι το οποίο, φυσικά, δεν κατέστη εφικτό. Αντιθέτως, με το που κάποιοι τον αντελήφθησαν το... νέο διαδόθηκε σε όλο το μαγαζί.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=HdKhOQ7xBVM

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.