Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν προκάλεσα ποτέ»

Πάνω στη σκηνή είναι πιο απελευθερωμένη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να είναι sexy πάνω στην σκηνή, αλλά στην προσωπική της ζωή είναι εντελώς διαφορετική, με την ίδια να εξηγεί στο Πρώτο Θέμα γιατί συμβαίνει αυτό.

-Όσοι σε γνωρίζουν ξέρουν ότι στην καθημερινότητα σου είσαι πολύ σεμνή. Από πού πηγάζει ο τόσο σέξι εαυτός σου στη δημόσια εικόνα σου;

«Δεν είμαι επί τούτου σέξι, γίνομαι σέξι μέσα από ένα κόνσεπτ που στηρίζει ένα τραγούδι ή ένα πρότζεκτ επάνω στη σκηνή ή σε κάποιο βιντεοκλίπ. Πηγαίνω στο σινεμά ή στο περίπτερο όπως κάθε κορίτσι της ηλικίας μου, δεν γίνομαι υπερπαραγωγή. Όλα, ωστόσο, έχουν να κάνουν με το πως βλέπει ο άλλος ότι είσαι. Συνήθως, όταν ένα βιντεοκλίπ είναι σέξι ή μία τραγουδίστρια είναι κάπως προκλητική στη σκηνή το μυαλό κάποιων ανθρώπων πηγαίνει σεδιάφορες άλλες σκέψεις, ότι μπορεί να υπάρχει και μια ευκολία σε άλλα πράγματα, κάτι που θεωρώ λάθος. Εγώ, για παράδειγμα, αισθάνομαι πολύ τυχερή στην προσωπική μου ζωή δεν έχει τύχει ποτέ να πειραματιστώ, πάντα είχα μακροχρόνιες σχέσεις και δεν μου άρεσαν ποτέ οι σχέσεις της μιας βραδιάς».

-Σε ποιες φάσεις της ζωής σου είσαι συντηρητική;

«Σε όλες! Όταν, ωστόσο, ανεβαίνω στο stage ,όπως συνέβη πριν από λίγο καιρό στα MAD Awards, όπου θεωρώ ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι έκλεισα τη βραδιά, νιώθω πολύ διαφορετικά, πιο απελευθερωμένη. Ως χαρακτήρας ,όμως, είμαι πολύ προσγειωμένη ,πολύ οργανωτική, θέλω να ελέγχω τα πάντα, σε αντίθεση με τη στιγμή που ανεβαίνω στη σκηνή όπου λειτουργώ αλλιώς. Από τότε που ξεκίνησα το τραγούδι ήθελα πάντοτε να κάνω αυτό που με εκφράζει αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που μου αρέσει τόσο πολύ»

-Αν χρειαστεί να προκαλέσεις, θα το κάνεις για να εξυπηρετήσεις τη δουλειά σου;

«Είναι σχετικός ο όρος «πρόκληση». Εγώ κάνω αυτό το οποίο με εκφράζει, που υπηρετεί την εκάστοτε δουλειά μου και μου αρέσει. Προσωπικά, ως καλλιτέχνης δεν θεωρώ ότι προκάλεσα ποτέ».

-Σοκαρίστηκαν ποτέ οι γονείς σου με τη δημόσια σέξι εικόνα σου;

«Όχι. Καταλαβαίνουν ότι είναι η δουλειά μου και καμαρώνουν για μένα».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.