Skip to main content

CELEBS

Βάσια Τριφύλλη: «Μετά το DWTS έπεσα σε κατάθλιψη. Σταμάτησα να μιλάω»

Μίλησε με ειλικρίνεια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Βάσια Τριφύλλη άνοιξε την καρδιά της στην εφημερίδα Freddo και μίλησε με το σοκ που υπέστη μετά τη συμμετοχή της στο DWTS.

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που είχε στο DWTS, ποια πρόταση της έγινε; 

 «Καμία... Εγώ έκανα πρόταση στον Γιάννη Λάτσιο να πάω στο «DWTS», γιατί όταν τελείωσε η παράσταση έπεσα σε κατάθλιψη. Αν το πιστεύει άνθρωπος, δεν μιλούσα ποτέ. Τώρα μιλάω μαζί σου. Για σκέψου ότι θα μπορούσα να είμαι μουγκή. Πώς θ' αντιδρούσες; Δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Ποιος; Εγώ! Μετά το DWTS ξανάπεσα στα Τάρταρα... Μη με βγάλουν «νεκρή» (γελάει), αλλά τουλάχιστον να πάω στην ηδεία μου.»

-Έχει γίνει πολύς λόγος για το ποιοι μπορούν να υποστηρίξουν επιδαϋρια παράσταση. Τελευταία, μεγάλος ντόρος έγινε με τη Φουρέιρα και τη δήλωση της. Τι προϋποθέσεις θεωρείς ότι πρέπει να έχει ο καλλιτέχνης που θα παίξει στον συγκεκριμένο «ναό» σαν την Επίδαυρο;

«Πρέπει να έχει παιδεία. Σ' αυτό που έχει δίκιο η Χρυσούλα Διαβάτη, την οποία υπερεκτιμώ και είναι ταλεντάρα, είναι αυτός ο λόγος, ο αρχαίος λόγος. Εχει οπωσδήποτε ανάγκη εξάσκησης λόγου, αναπνευστικής τεχνικής και παιδείας. Πρέπει να έχει απόλυτη γνώση του κειμένου. Αλλά γιατί να μην μπορεί οποιοσδήποτε φιλόδοξος και φιλότιμος δημιουργός θέλει, να παίξει. Και ως κορυφαία του Χορού. Τιμή της θα ήταν» τόνισε στην Freddo.

- Σήμερα, έχοντας δεχθεί όλη αυτή την αποδοχή του κόσμου, νιώθεις μάχιμη;

«Εντελώς, ασχέτως αν μερικοί θέλουν να με βγάλουν ανάπηρη. Είχα δώσει μια συνέντευξη και είχα δηλώσει ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στενοχωριούνται γιατί δεν έχω πεθάνει ακόμη...»

- Σε σοκάρει αυτό;

«Δεν εννοώ τον κόσμο, εννοώ τον κύκλο μας. Εχω παίξει με τεράστιους ηθοποιούς. Αν ήξερα ότι θ' ανέβαζαν τον «Πλούτο», θα είχα τηλεφωνήσει στον Μπέζο να ξαναπαίξω τη γριά... Πιστεύω ότι οι γενιές πρέπει να μπλέκονται κι εγώ είμαι μεγαλύτερη τους.»

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.