Skip to main content

CELEBS

Ομοφυλόφιλος ο Clooney; Αυτό δε το δεχόμαστε!

Ένα βιβλίο δύο Γαλλίδων βγάζει στη φόρα τα… ροζ άπλυτα του πιο γοητευτικού χολιγουντιανού σταρ, του Geoge Clooney!


Κατερίνα Σαρρή

 Αν και αρκετοί δεν έπεσαν και από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις, εν τούτοις οι Maelle Brun και Amelle Zaid στο βιβλίο τους  «Une ambition secrète» (Μια μυστική φιλοδοξία), ξεμπροστιάζουν δημοσίως τη διπλή ερωτική ζωή του Clooney. 

Σύμφωνα με το βιβλίο λοιπόν, ο γόης του Holywood εδώ και είκοσι χρόνια έχει ερωτική σχέση με τον Ιταλό κομμωτή του, Waldo Sanchez, ο οποίος μάλιστα ήταν στο πλευρό του σε όλο το τριήμερο του γάμου του με την Amal Alamudin στην Βενετία. 

Βέβαια, οι δύο συγγραφείς αναφέρονται στον Sanchez ως τον "πιο στενό του φίλο", μια σχέση που κρατά εδώ και 25 χρόνια. Ωστόσο, οι ομοφυλοφιλικές τάσεις του Clooney περιγράφονται διακριτικά σε όλο το βιβλίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “lexpress.fr” .

O ελκυστικός κομμωτής είναι ένα βασικό πρόσωπο στο περιβάλλον και τη ζωή του διάσημου ηθοποιού. Οι δυο τους συναντήθηκαν τυχαία στο πάρκινγκ ενός στούντιο ταινιών στα μέσα της δεκαετίας του '90 και έκτοτε είναι σχεδόν πάντα πανταχού παρών - σαν διακριτική και αινιγματική σκιά, όπως περιγράφει το βιβλίο. Μάλιστα, έχουν συνεργαστεί σε αρκετές από τις ταινίες του Clooney, όπως  «Η χώρα του αύριο», «Gravity», «Καυτό απόρρητο» και άλλες.

 

aaaaaaaaclooney3.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός