Skip to main content

CELEBS

Τάκης Ζαχαράτος: «Μου έχουν φάει πολλά λεφτά»

Πρώτα οι συνεργάτες του και μετά αυτός


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Τάκης Ζαχαράτος άνοιξε την καρδιά του στο Secret αποκαλύπτοντας ότι του έχουν φάει πολλές φορές χρήματα κάποιοι επιχειρηματίες, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει πρώτα να είναι ικανοποιημένοι οι συνεργάτες του και να πληρώνονται και στο τέλος ο ίδιος.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του

Πριν από λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως η Δέσποινα Βανδή θα κάνει θέατρο τον χειμώνα. Πιστεύετε πως οι πίστες έχουν πια καταρρεύσει;
«Χαίρομαι πολύ που οι τραγουδιστές ξεκίνησαν να κάνουν και θέατρο. Όλοι έχουν δικαίωμα στην προσπάθεια, αλλά ποιον θα αντέξει το σχοινί θα φανεί στο χειροκρότημα... Στο εξωτερικό γίνεται συχνά αυτό. Όσο για την καταστροφή που έχουν υποστεί τα βραδινά μαγαζιά, ναι, αυτό είναι ένα χαστούκι σε αυτούς τους τραγουδιστές που δεν τους ενδιέφερε να διασκεδάσει ο κόσμος. Πάντα οι φίρμες έβγαιναν 2 τα μεσάνυχτα, ώστε εσύ να αναγκάζεσαι να πάρεις και δεύτερο μπουκάλι περιμένοντας. Ο κόσμος όλο αυτό το πράγμα το βαρέθηκε γιατί το χρυσοπλήρωσε... Όσοι το κατάλαβαν και άλλαξαν, άντεξαν στον χρόνο, όπως είναι ο Καρράς, ο Μαζωνάκης, η Πάολα. Αν δεν ιδρώσεις τη φανέλα δεν γίνεται δουλειά. Εγώ ξέρετε πόσες φορές έχω ιδρώσει τη φανέλα χωρίς να πληρωθώ;»

Τι εννοείτε;

«Μου έχουν φάει πολλά λεφτά. Πολλές φορές κάποιοι επιχειρηματίες αποφάσιζαν να μη με πληρώσουν, με τη δικαιολογία ότι δεν φτάνουν τα χρήματα για να πληρωθούν τα μπαλέτα και οι άλλοι συνεργάτες μου. Προτίμησα να μην πληρωθώ εγώ, ώστε όλο το μπάτζετ να πάει στους συνεργάτες μου. Τόκισα για τη δουλειά μου, για να μη μείνω άνεργος στο μέλλον. Δεν ήθελα να πω: «Φέρε τα φράγκα εδώ και θα βγω να πω δυο αστεία μ' ένα κουστουμάκι». Προτίμησα να κρατήσω ένα υψηλό επίπεδο στις παραστάσεις μου και όχι να κάνω αρπαχτές, θα ήμουν άνεργος τώρα αν είχα σκεφτεί διαφορετικά. Γιατί ό,τι δώσεις παίρνεις. Αν είσαι φαταούλας και τα αρπάζεις όλα, κάποια στιγμή θα τα χάσεις και όλα»

Σας είχαν πικράνει αυτοί οι επιχειρηματίες;

«Ναι, πάρα πολύ. Μέχρι που σκέφτηκα να γυρίσω στο κομμωτήριο μου στην Πάτρα. Έλεγα τι ήθελα και μπλέχτηκα με όλα αυτά. Αυτοί οι επιχειρηματίες με εκμεταλλεύτηκαν φρικτά και μετά έπρεπε να πληρώσω στην Εφορία χρήματα που δεν είχα εισπράξει. Αυτό έχει συμβεί και σε άλλους καλλιτέχνες. Δεν είμαι ο μόνος»



Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

Προτεινόμενα

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!