Skip to main content

CELEBS

Χρήστος Φερεντίνος: «Η τηλεόραση μου έμαθε τι θα πει επιτυχία, αλλά και αποτυχία»

Εξομολογείται τι τον δυσκολεύει αφάνταστα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

O Xρήστος Φερεντίνος μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας τι του έχει προσφέρει η παρουσία του στα τηλεοπτικά δρώμενα εκτός από χρήματα και αναγνωρισιμότητα.

«Η δουλειά μου μου έχει προσφέρει, μμμ... Θα πω τα τετριμμένα: συγκινήσεις, πολύ ωραίες στιγμές με άφθονο γέλιο, αλλά και απογοητεύσεις. Μου έμαθε τι θα πει επιτυχία, αλλά και αποτυχία, νίκη και ήττα -πόσο ψύχραιμος πρέπει να είσαι και στα δύο. Πώς είναι να πέφτεις και μετά να σηκώνεσαι. Πώς τα ψέματα, σε αυτόν το χώρο, ταξιδεύουν πολύ πιο γρήγορα από την αλήθεια» επισήμανε ο γνωστός παρουσιαστής στον Τηλεθεατή.

Όσο για το αν μπορεί να ψυχολογήσει τους παίκτες μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στα τηλεπαιχνίδια είπε: «Αυτό που με δυσκολεύει αφάνταστα είναι ο καταιγιστικός ρυθμός αλλαγών και ανατροπών στη ζωή μας, γιατί η ψυχολογία των παικτών αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται γύρω μας. Η ανεργία πια έχει χτυπήσει κόκκινο, η επιβίωση είναι πλέον το ζητούμενο. Άνθρωποι με φοβερό ταλέντο δεν ξέρουν πώς να το αξιοποιήσουν. Ενέργεια που πάει χαμένη. Ζούμε μια τελείως διαφορετική εποχή. Άρα, όση εμπειρία και αν έχω εγώ να ψυχολογήσω τους παίκτες, οι καιροί είναι αψυχολόγητοι».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.