Skip to main content

CELEBS

Λευτέρης Πανταζής: Δεν θα πιστεύετε με ποια τραγουδίστρια ήταν ερωτευμένος

Θέλει να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι!


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Λευτέρης Πανταζής πάντα είχε αδυναμία στο γυναικείο φύλο, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του έναν ανεκπλήρωτο έρωτα του με πασίγνωστη τραγουδίστρια. Ο λόγος για τη Χάρις Αλεξίου.

«Η Χάρις Αλεξίου είναι το καλύτερο κορίτσι στο ελληνικό τραγούδι. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Ξέρω ότι με εκτιμά πολύ και γνωρίζει επίσης ότι την αγαπώ και την σέβομαι. Μικρότερος ήμουν ερωτευμένος μαζί της» αποκάλυψε στο Πρώτο Θέμα.

-Υπάρχουν σταρ πια;

«Ο Σάκης Ρουβάς είναι σταρ του βεληνεκούς της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Τόλη Βοσκόπουλου. Οι δύο τελευταίοι δεν έγραψαν απλώς ιστορία, δημιούργησαν μύθο».

-Πολλοί έχουν πει ότι μιμήθηκες τον Τόλη Βοσκόπουλο. Ισχύει εν τέλει;

«Εμένα μου άρεσε πολύ ο Σταμάτης Κόκοτας. Αγαπούσα τη φωνή και τα τραγουδιστού. Αν έκλεινες τα μάπα σου και με άκουγες να τραγουδώ Κόκοτα, αισθανόσουν ότι ήταν εκείνος. Όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε τεράστιες επιτυχίες, τραγουδούσε για πολύ μικρό διάστημα στα νυχτερινά κέντρα. Τραγούδαγε το πολύ 60 ημέρες τον χρόνο. Το κοινό σχημάτιζε ουρές έξω από τους χώρους όπου εμφανιζόταν. Σκέφτηκα, λοιπόν, αφού το κοινό λατρεύει τόσο πολύ τον Τόλη και του λείπει, θα ερμηνεύω τραγούδια του ώστε στο πρόσωπό μου να βλέπουν τον Βοσκόπουλο. Εκμεταλλευτήκα με καλή πρόθεση τα τραγούδια του Τόλη και με τη στάμπα του δικού μου τρόπου ερμηνείας έκανα ένα non stop πρόγραμμα με τα τραγούδια του. Τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμουν στη σκηνή τα χέρια μου τον δανείστηκα από τον Ζακ Μπρελ, ενώ χρησιμοποίησα και στοιχεία της Μαρινέλλας. Έπειτα δημιούργησα τη δική μου σχολή».

-Τι λείπει από τη ζωή σου;

«θέλω να ερωτευτώ πολύ και αν θέλει ο θεός, να κάνω ένα ακόμη παιδάκι. Δεν με πήραν τα χρόνια, θεωρώ πως έχω ακόμη πορεία μπροστά μου. Ήθελα πάντοτε να κάνω τέσσερα παιδιά».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός