Skip to main content

CELEBS

Σοκ: "Ο Prince δεν αυτοκτόνησε"!

Συγκλονιστικά στοιχεία για τον θάνατο του ανατρέπουν τα δεδομένα.


Κατερίνα Σαρρή

Δημοσίευμα "βόμβα" εφημερίδα της Μινεάπολις "Star Tribune" αποκαλύπτει πως οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να ρίξουν φως στον θάνατο του Prince, εξετάζουν το ενδεχόμενο ο "πρίγκιπας της ποπ" να έπεσε θύμα παραποιημένων φαρμάκων. 

Οι αρχές εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο, έχοντας κατασχέσει μεγάλες ποσότητες χαπιών από την έπαυλή του, στο Πέισλι Παρκ. Τα χάπια αυτά θα έπρεπε να περιέχουν υδροκωδόνη, μια οπιούχα αναλγητική ουσία, όμως στην πραγματικότητα περιείχαν φαιντανύλη, ένα πολύ ισχυρό, συνθετικό οπιοειδές για το οποίο ο μουσικός δεν είχε συνταγή.

"Οι ερευνητές κλίνουν προς την υπόθεση ότι ο Αμερικανός τραγουδιστής πήρε τα χάπια χωρίς να γνωρίζει ότι περιείχαν φαιντανύλη", υποστηρίζει η εφημερίδα επικαλούμενη μια ανώνυμη πηγή.

Η φαιντανύλη είναι σχεδόν 80 φορές ισχυρότερη από τη μορφίνη και συχνά περιέχεται σε παραποιημένα χάπια. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έλαβαν κατά λάθος υπερβολική δόση του φαρμάκου αυτού.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός