Skip to main content

CELEBS

Οι "χρυσές" διακοπές της πριγκίπισσας του Μαρόκου στην Κέρκυρα

Την Κέρκυρα επέλεξε για τις διακοπές της, για έβδομη χρονιά, η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄.


Κατερίνα Σαρρή

Η Κέρκυρα, φέρεται πως είναι το αγαπημένο νησί της πανέμορφης πριγκίπισσας, που διαμένει σε πολυτελέστατη απομονωμένη βίλα, στο συγκρότημα του Imperial Hotel στο Κομμένο.  Την πριγκίπισσα συνοδεύουν περισσότερα από 70 άτομα, για τα οποία χρειάστηκε να μισθωθούν επιπλέον πενήντα δωμάτια του πεντάστερου ξενοδοχείου.

Μεταξύ των συνοδών της είναι ο προσωπικός μάγειρας της, το στενό της υπηρετικό προσωπικό, οι νταντάδες των παιδιών και φυσικά οι σωματοφύλακές της.

Η διαμονή της θα της κοστίσει περίπου 20.000 ευρώ την ημέρα, καθώς η πολυτελής βίλα των 200 τ.μ είναι χτισμένη πάνω σε μικρή ιδιωτική χερσόνησο εντός του συγκροτήματος και διαθέτει ιδιωτική πισίνα 35 τ.μ. Σημαντικό πλεονέκτημά της είναι οι κάμερες ασφαλείας και το σύστημα συναγερμού που διαθέτει.

Πληροφορίες πάντως φέρουν ταχύπλοα σκάφη να βρίσκονται στο αποκλειστικό λιμανάκι που της παρέχεται από το ξενοδοχείο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της για τις πιθανές ινκόγκνιτο αποδράσεις της.

Το νησί, αναμένεται να επισκεφθούν μέχρι τέλους του μήνα και άλλοι γαλαζοαίματοι, ενώ ως γνωστόν παραμένει ο αγαπημένος προορισμός πριγκίπων και γνωστών εμίρηδων του κόσμου, την ίδια ώρα είναι πόλος έλξης και πολλών διάσημων με τον γνωστό ηθοποιό Bruce Willis να βρίσκεται εδώ και ημέρες στο νησί, όχι ως επισκέπτης, αλλά ως ιδιοκτήτης πολυτελούς βίλλας που διαθέτει στη Νότια Κέρκυρα.

 

aaaaaaaaaprig3.jpg

aaaaaaaaaprig4.jpg

aaaaaaaaaprig5.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.