Skip to main content

CELEBS

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχουμε μία τηλεοπτική ιδέα αλλά δεν ξέρω ποιο κανάλι θα την πάρει»

Σκοπεύει να παίξει σε τρία... ταμπλό


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια μίλησε σε συνέντευξη της η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αποκάλυψε ότι έχει μία τηλεοπτική ιδέα που αναζητεί τηλεοπτική στέγη.

«Συζητάω διάφορες προτάσεις για το χειμώνα, για να κάνω θέατρο, μιλάω για τηλεόραση, έχω κάνει και κάποιες προτάσεις, ενώ μιλάω και για νυχτερινό μαγαζί, για βραδινό πρόγραμμα. Αν εξυπηρετήσει ο χρόνος μπορεί να τα κάνω και τα 3 μαζί. Είναι τόσο αβέβαια τα πάντα, κανένας δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Έχουμε μία, τηλεοπτική ιδέα, που δεν ξέρω ποιο κανάλι θα δει μπροστά και θα την πάρει, αλλά και πριν που δεν ήταν τέτοια η κατάσταση, θεωρώ ότι τα κανάλια δεν έβλεπαν μπροστά», ανέφερε αρxικά στο Λοιπόν και κατέληξε:

«Όταν τους πηγαίνεις μια τέτοια ιδέα, που έχει να κάνει με μυθολογία, όπως το σήριαλ «Ολύμπου 12» που αναφέρομαι, το κανάλι θα έπρεπε να το έπαιρνε και να το, πούλαγε και στο εξωτερικό, όπως κάνουν κι οι Τούρκοι τα δικά τους, οι Μεξικάνοι, οι Βραζιλιάνοι, δεν μιλάω για την ποιότητα, λέω τι εξάγουν. Πάντως είμαι πολύ αισιόδοξη».

Διαβάστε επίσης