Skip to main content

CELEBS

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Τώρα τελευταία μου περνά από το μυαλό η δημιουργία οικογένειας»

Είχε φοβία με τον γάμο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην αποκάλυψη ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια προχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια, μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά τόνισε: "Τώρα τελευταία μου περνά από το μυαλό η δημιουργία οικογένειας. Όσον αφορά στο θέμα του γάμου, μου έκανε και εμένα εντύπωση που μικρότερη δεν το σκεφτόμουν καθόλου και συνεχίζω ακόμα και τώρα. Για παράδειγμα, θυμάμαι στο σχολείο ότι υπήρχαν συμμαθήτριες μου που από τα 16 τους χρόνια είχαν ήδη ονειρευτεί το νυφικό τους, ήξεραν ακριβώς πώς ήθελαν να γίνει ο γάμος τους. Εγώ δεν έχω σταματήσει ποτέ έξω από βιτρίνα με νυφικά.

Κάποια στιγμή από τον Ιανουάριο, όταν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, ο γιατρός μου επιβεβαίωσε ότι έχω φοβία με τον γάμο, μάλλον επειδή υποστηρίζω πάντα τις επιλογές μου, ακόμα και τις λανθασμένες. Αυτή είναι μία επιλογή που τη ζυγίζω περισσότερο, γιατί θα ήθελα κρατήσει για πάρα πολύ, αν όχι για πάντα. Δεν είπα κατευθείαν το «για πάντα», γιατί τα τελευταία χρόνια αποφεύγω να λέω αυτή τη φράση, όπως και τη λέξη «ποτέ»".

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.