Skip to main content

CELEBS

Συνελήφθη ο πρώην της Rihanna- Απείλησε μοντέλο με πιστόλι

Ξανά μπλεξίματα με τον νόμο έχει το άτακτο παιδί της rap.


Κατερίνα Σαρρή

Tο γύρο του Διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση  ότι συνελήφθη από τις αμερικανικές Αρχές ο Chris Brown. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα  ο διάσημος ράπερ συνελήφθη στη βίλα του στο Λος Άντζελες, έπειτα από καταγγελία μοντέλου που ισχυρίστηκε πως ο 27χρονος την απείλησε με πιστόλι. 

Η Baylee Curran υποστήριξε ότι βρισκόταν στο σπίτι του τραγουδιστή και ο σύντροφός της αποφάσισε εκεί να της δείξει ένα διαμαντένιο κολιέ που της είχε αγοράσει.

Ο Brown κατά τα λεγόμενά της για κάποιο λόγο ζήλεψε και τότε άρπαξε το όπλο και το έστρεψε στο πρόσωπό της. Κλήθηκε η αστυνομία και έπειτα από επιχείρηση 11 ωρών ο 27χρονος συνελήφθη.

Kατά πληροφορίες δε, ο ράπερ πέταξε από το παράθυρο μια βαλίτσα με ένα πιστόλι, άλλα όπλα και ναρκωτικά και φώναξε στους αστυνομικούς: "Ελάτε να με πάρετε". 

Δεν είναι η πρώτη φορά που o Chris Brown  έχει περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη. Πριν από λίγα χρόνια είχε καταδικαστεί για τον ξυλοδαρμό της τότε συντρόφου του, της Rihanna. 

 

aaaaaaaaaaraper3.jpg

aaaaaaaaaaraper4.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός