Skip to main content

CELEBS

Μαρτσέλα Τεμέρ: H καλλονή Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας

Τα Μέσα την αποκαλούν  την «Κάρλα Μπρούνι της Βραζιλίας».


Κατερίνα Σαρρή

 

H 33χρονη Μαρτσέλα Τέμερ είναι η  σύζυγος του μεταβατικού Προέδρου της Βραζιλίας, Μάικλ Τέμερ, και δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες συζύγους, που ξέρουμε. Eίναι όμορφη, έξυπνη, χαμηλών τόνων, στέκεται διακριτικά στο πλευρό του άνδρα της και μεγαλώνει τον 7χρονο γιο τους. Δεν μιλάει στα ΜΜΕ, όμως τα social media έχουν ασχοληθεί πολύ μαζί της.

Στο παρελθόν συμμετείχε σε διαγωνισμούς ομορφιάς και έκανε φωτογραφίσεις για πολλά περιοδικά. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που γνώρισε τον Μισέλ Τεμέρ, όταν ήταν 19 ετών και εκείνος 61, σε συνέδριο του κόμματος, όπου και συνόδευε τον θείο της. Μετά από ένα χρόνο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, με την ίδια να δηλώνει πως είχε βρει εξ αρχής τον άνδρα της «πολύ χαριτωμένο». Δεν δίστασε, δε, να κάνει στο λαιμό τατουάζ με το όνομα του.

Η «πρώτη κυρία» της Βραζιλίας προκαλεί όχι μόνο με την εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και με τα υπέρογκα ποσά που δαπανά για την εμφάνισή της καθώς και τον πολυτελή βίο που διάγει. Ταξιδεύει στην Νεα Υόρκη για ψώνια, το Μιλάνο και το Παρίσι, έχει υπηρέτριες και η δημόσιες εμφανίσεις της αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το γούστο της στην ακριβή ραπτική.  

 H 33χρονη Μαρτσέλα Τέμερ είναι η  σύζυγος του μεταβατικού Προέδρου της χώρας, Μάικλ Τέμερ.

 

aaaaaaaaaaatemer3.jpg

aaaaaaaaaaatemer4.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.