Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt - Angelina Jolie: Το προγαμιαίο συμβόλαιο!

Τι θα συμβεί σε περίπτωση που ο Βrad απατήσει την Αngelina;



 

Η Αngelina Jolie και ο Brad Pitt μας ξάφνιασαν όλους με το μυστικό γάμο τους στην Γαλλία πριν από μερικές εβδομάδες. Ένα γάμο στον οποίο κατάφεραν να κάνουν όταν ήθελαν εκείνοι και ακριβώς όπως ήθελαν εκείνοι. Τα παιδιά τους ήταν εκεί δίπλα τους και όλα ήταν ονειρεμένα.

Επειδή όμως τα λεφτά είναι πολλά... σύμφωνα με το site Radar Online το πιο διάσημο ζευγάρι του πλανήτη έκανε προγαμιαίο συμβόλαιο έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί και πως θα μοιραστεί η τεράστια περιουσία τους σε περίπτωση χωρισμού, αλλά και σε ποιον θα μείνει η κηδεμονία των παιδιών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αν το ζευγάρι χωρίσει ο Pitt θα πάρει 240 εκατομμύρια δολάρια και η Angelina, 185 εκατομμύρια δολάρια, καθώς η περιουσία και των δυο, υπολογίζεται στα 425 εκατομμύρια.

Στο προγαμιαίο συμβόλαιο επίσης, αναφέρεται πως αν ο Βrand απατήσει την Angelina, και κάνει σχέση με άλλη γυναίκα η κηδεμονία των έξι παιδιών του θα πάει στην Jolie. Eπίσης αν αποφασίσουν να χωρίσουν έχει καθορισθεί ότι όσα χρήματα κερδίσουν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου θα πάνε σε τραπεζικούς λογαριασμούς των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή κάποια χρήματα θα δοθούν για να βοηθηθούν ορφανά παιδιά από τις χώρες που κατάγονται τα υιοθετημένα παιδιά του ζευγαριού, ενώ κάποια κεφάλαια θα δοθούν στις έρευνες για τον καρκίνο, κάτι λογικό μετά την περιπέτεια της ηθοποιού αλλά και το θάνατο της μητέρας της από την συγκεκριμένη ασθένεια.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.