Skip to main content

CELEBS

George Clooney: Η παρεξήγηση με την τελετή στο δημαρχείο!

Πλήθος κόσμου τον περίμενε να παντρευτεί εχθές στο δημαρχείο του Λονδίνου...



 

Μπορεί ο George Clooney να ανακοίνωσε επίσημα ότι θα παντρευτεί την αρραβωνιαστικιά του Amal Alamuddin σε λίγες εβδομάδες στην Ιταλία, δεν ήταν όμως λίγοι αυτοί που πίστεψαν πως το ζευγάρι επιμένει να λέει τόσες φορές δημόσια πως ο γάμος του θα γίνει στην Βενετία προκειμένου να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. 

Έτσι οι φήμες πως ο George και η Amal οργάνωναν μυστικό γάμο εχθές το απόγευμα στο Λονδίνο οδήγησε άδικα πλήθος κόσμου έξω από το δημαρχείο του Τσέλσι.

Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, οι φήμες ήθελαν τον Αμερικανό ηθοποιό και την αγαπημένη του δικηγόρο να ενώνονται την Παρασκευή με τα δεσμά του γάμου σε δημαρχείο του Λονδίνου, είδηση που προσέλκυσε πολλούς θαυμαστές έξω από το κτίριο, οι οποίοι περίμεναν να δουν από κοντά το...νιόπαντρο ζευγάρι. Ωστόσο, προς απογοήτευσή τους, ο George και η Amal δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Σύμφωνα με το περιοδικό UsWeekly, ο 53χρονος ηθοποιός και η 36χρονη δικηγόρος σκόπευαν να παντρευτούν την Παρασκευή «παρουσία των γονιών τους» στο δημαρχείο του Τσέλσι στο κεντρικό Λονδίνο. Ωστόσο, ένα γραπτό μήνυμα στην πόρτα του δημαρχείου έκανε σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν προγραμματισμένο να συμβεί. «ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί εδώ σήμερα ο γάμος του κύριου Clooney», έγραφε ένα σημείωμα το οποίο ήταν κολλημένο στην πόρτα του δημαρχείου.

Αυτό, ωστόσο, δεν σταμάτησε δεκάδες θαυμαστές και φωτογράφους να περιμένουν για ώρες έξω από το δημαρχείο με την ελπίδα να δουν από κοντά το ζευγάρι.

Εννέα ζευγάρια παντρεύτηκαν την Παρασκευή στο δημαρχείο του Τσέλσι και τα περισσότερα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την πίσω έξοδο εξαιτίας του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στην κεντρική είσοδο.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»