Skip to main content

CELEBS

Μαριέττα Φαφούτη: Το συγκινητικό ποστ της για τον παραολυμπιονίκη, Γιάννη Σεβδικάλη (Photo)

Το μάθημα ζωής που πήρε από τον παραολυμπιονίκη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τη γνωριμία της με τον Γιάννη Σεβδικάλη, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Ρίο, συμμετέχοντας στην Παραολυμπιάδα, μίλησε η Μαριέττα Φαφούτη, εκφράζοντας τον θαυμασμό της για αυτό το παιδί, που είναι νικητής στη ζωή.

Αναλυτικά το ποστ της:

4 χρόνια πριν συνέβη κάτι. Ένα πανέξυπνο, πανέμορφο και φωτεινό αγόρι είχε μια άτυχη στιγμή. Καθώς επέστρεφε από τη δουλειά του με το ποδήλατό του, βρέθηκε στις ράγες του τρένου έχοντας χάσει τα 2 του πόδια.

Τότε θα κάναμε μία μεγάλη συναυλία στο Βοτανικό για να συγκεντρωθούν χρήματα για τα προσθετικά του μέλη. Πήγα και εγώ στο σπίτι του να τον γνωρίσω αμέσως μετά από το πρώτο χειρουργείο. Φοβισμένη, πληγωμένη και θυμωμένη με αυτό που είχε συμβεί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ το τεράστιο χαμόγελο του όταν μπήκα. Σα να ανάρρωνε από μία απλή ίωση. Του λέω: "Ρε συ Γιάννη, ξέρω ότι ήταν ατυχία τώρα αυτό που συνέβη. Τι να σου πω". Και γυρίζει και μου λέει με το υπέροχο χαμόγελό του: "Τι ατυχία ρε συ. Πέρασε ολόκληρο τρένο από πάνω μου και είμαι εδώ και σου μιλάω. Αυτό είναι αληθινή τύχη. Τίποτα δε με σταματάει τώρα".

4 χρόνια πριν συνέβη κάτι. Ένα πανέξυπνο, πανέμορφο και φωτεινό αγόρι έγινε υπεράνθρωπος. Σήμερα, 4 χρόνια μετά, έχει καταφέρει όσα ελάχιστοι θα τολμούσαν ακόμη και να ονειρευτούν και θα αγωνιστεί για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς του Ρίο στις 12 Σεπτεμβρίου στις 23:30, ενώ είναι ήδη κάτοχος 2 Πανευρωπαϊκών ρεκόρ στο ακόντιο και στο άλμα εις μήκος. Και μέσα σε όλα αυτά έπαιξε στις Όρνιθες στου Καραθάνου το μεταμοντέρνο Δία.

Δεν ξέρω και δεν με απασχολεί καν αν θα πάρει κάποιο μετάλλιο στους αγώνες. Αυτό που με νοιάζει είναι πως στα μάτια αυτού του ανθρώπου βλέπω μόνο φως, φλόγα, αισιοδοξία, πίστη, ευγνωμοσύνη και αληθινή ευτυχία. Και έναν δυνατό πανέμορφο άντρα που η ζωή του είναι πλημμυρισμένη από μια υπέροχη τεράστια οικογένεια και αμέτρητους φίλους που τον λατρεύουν και τους λατρεύει δίχως αύριο. Και πάνω απ' όλα βλέπω έναν άντρα που έκανε τα δύσκολα να γίνουν εύκολα από τη μία στιγμή στην άλλη.

Giannis Sevdikalis σ' αγαπώ και σε θαυμάζω με όλη μου την καρδιά και θα σε ευχαριστώ για πάντα γιατί με έκανες πιο όμορφο άνθρωπο. Καλή επιτυχία αγάπη μου! Ό,τι και αν γίνει μας έχεις κάνει και θα συνεχίσεις να μας κάνεις υπερήφανους πάντα!

Υ.Γ. Μια εβδομάδα πριν που μιλήσαμε μου έγραψε: "Είδες; Τα καταφέραμε τελικά".

0------------------------------------------------------------fafouti.mesa.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;