Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι την θλίβει στην Ελλάδα του 2016;

Η μετανάστευση και οι χαμέλες ελπίδες


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία διαφορετική συνέντευξή παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Τηλεθεατή, μιλώντας μεταξύ άλλων για την οικονομική κρίση και τη μετανάστευση των νέων.

Σας θλίβει η μετανάστευση των νέων;

«Με θλίβει το να μην υπάρχει ένας λόγος για να μη μείνουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα. Αυτή η απογοήτευση που τους οδηγεί να ψάξουν αλλού την τύχη τους. Από την άλλη, μπορώ να το κατανοήσω και αν ήταν τα δικά μου κορίτσια στην ηλικία αυτών των παιδιών, πιστεύω ότι με πληγωμένη την καρδιά θα τις άφηναν να φύγουν».

 Μπορείς να στερήσεις από ένα παιδί το όνειρο;

«Όχι, φυσικά! Όταν έχει σπουδάσει, έχει περγαμηνές και δεν μπορεί να βρει δουλειά. Όταν χάνει την αξιοπρέπεια του. Δαγκώνεις τα χείλη και το αφήνεις να κυνηγήσεις την τύχη του».

Τι αναμνήσεις κρατάτε από παιδί;

«Θεωρώ ότι μου έκαναν πολύ καλό οι διακοπές μαζί με την αδελφή μου, στην Ασπροβάλτα. Οι γονείς μας δούλευαν και πηγαίναμε στο εξοχικό των θείων μου. Κρατώ υπέροχες αναμνήσεις με την αδελφή μου, να τρέχουμε, να κολυμπάμε με τις παρέες μας. Να παίζουμε, να κάνουμε ποδήλατο. Μέχρι να μην αντέχεις άλλο».


Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.