Skip to main content

CELEBS

Elle Fanning: Ένα videoclip έκπληξη!

Δωράκι για την τραγουδίστρια των Yeah Yeah Yeahs...



O γνωστός σκηνοθέτης Spike Jonze είχε στη διάθεσή του το New York Metropolitan Opera House και για παρέα του την ταλαντούχα Elle Fanning. Οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζουν εκεί μια καινούργια θεατρική παράσταση και σε ένα δεκάλεπτο διάλειμμα από τις πρόβες σκέφτηκαν να κάνουν ένα δώρο-έκπληξη στη καλή φίλη του Jonze Karen O, την τραγουδίστρια των Yeah Yeah Yeahs, που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της σόλο άλμπουμ με τίτλο «Crush Songs».

Από τα ηχεία του θεάτρου, λοιπόν, μπήκε το κομμάτι «Οοο» και η Elle Fanning άρχισε να περπατάει backstage κάνοντας χορευτικές φιγούρες και απλά ο,τι της κατέβαινε στο κεφάλι με την κάμερα να την ακολουθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα εντελώς αυθόρμητο αλλά πανέμορφο videoclip, που αν και δεν αναρτήθηκε στο youtube με τη στάμπα του «official», κλέβει την παράσταση των τελευταίων ημερών και δεν σταματάει - όπως ήταν αναμενόμενο- να μαζεύει views.

Δες το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.