Skip to main content

CELEBS

Ποια γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Φέτος γιορτάζω επειδή φορούσα ζώνη ασφάλειας»;

Συγκλονίζουν τα λόγια της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τα γενέθλιά της έχει η παρουσιάστρια ειδήσεων, η οποία και θυμήθηκε το τροχαίο που είχε πριν μήνες, συγκλονίζοντας με τα λόγια της τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ μέσα από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές σας ! Έχουν ξεχωριστή θέση, για μένα ,τα φετινά γενέθλια γιατί τα ζω μετά το φρικτό τροχαίο που είχα προ μηνών και σώθηκα. Φέτος γιορτάζω τα γενέθλια μου και δέχομαι τις ευχές σας επειδή φορούσα ζώνη ασφάλειας .Για μένα αν μέσω αυτής της ανάρτησης και των ευχών σας, σκεφτείτε για ακόμη μια φορά ,ότι η ζώνη σώζει ζωές και πως δεν υπάρχει τίποτα εξίσου σημαντικό όταν οδηγείτε από το να φοράτε ζώνη ασφαλείας ακόμη στην πιο μικρή διαδρομή ως το περίπτερο ,θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να μου κάνετε. Σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και σας εύχομαι πάνω απ όλα υγεία και κάθε όνειρο σας να βγει αληθινό!». ανέφερε η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Φέτος γιορτάζω επειδή φορούσα ζώνη ασφάλειας»

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.