Skip to main content

CELEBS

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρεμιέρα με... Νίκο Αναδιώτη και Κώστα Φραγκολιά

Ο Νίκος φεύγει, ο Κώστας έρχεται!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Τo πρωί της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα το «Happy Day» στον Alpha με οικοδέσποινα την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μαζί με την Ελένη Τσολάκη, τον Νίκο Αναδιώτη και τον Δημήτρη Παπανώτα ευδιάθετοι και χαμογελαστοί καλημέρισαν τους τηλεθεατές και τους καλωσόρισαν ξανά στο πλατό της εκπομπής, μετά από ένα μήνα απουσίας τους.

«Καλημέρα! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Επειδή πέρυσι αυτό το πρωινό ραντεβού έγινε συνήθεια και αγάπη, σας υπόσχομαι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας, να είμαστε η καλύτερη πρωινή παρέα να ξυπνάτε μαζί μας με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με καλά νέα, με καλή διάθεση», ήταν τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Αναδιώτης πήρε τον λόγο και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή, λέγοντας «Έπρεπε να κάνω διακοπές με τα ερωτηματικά μου και να απαντηθούν. Νόμιζα ότι θα τα κατάφερνα να είμαι εδώ, στην πολυαγαπημνένη μου παρέα. Έχω κάνει τέσσερις φίλους, εσάς του τρεις και τη Μαίρη μας. Όμως, δεν θα μου επιτρεπόταν να είμαι συνεπής εδώ γιατί θα έχω γυρίσματα (για το σίριαλ του Mega Δικαίωση). Η πιο ευχάριστη τηλεοπτική εμπειρία που έχω μέχρι τώρα είναι το Happy Day.  Το κανάλι μου πρότεινε μια θέση στο Σαββατοκύριακο, μια καινούργια εκπομπή, μια καινούργια παρέα. Δεν ξέρω αν θα είναι το ίδιο…Θέλω να δηλώσω ότι όταν έχω ελεύθερο χρόνο θα είμαι διαθέσιμος για το Happy Day».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε αναφερθεί στο νέο μέλος της παρέας του «Happy Day», που δεν είναι άλλο από τον Κώστα Φραγκολιά. «Οι κύκλοι υπάρχουν για να ανοιγοκλείνουν κι εδώ στο "Happy Day" θα αρχίσει ένας καινούργιος κύκλος. Ο άνθρωπος που θα είναι εδώ, μαζί μας, στην παρέα μας είναι ο Κώστας Φραγκολιάς. Προσωπικά τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε από την ίδια γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας. Ένα πολύ καλό και γλυκό παιδί που είμαι σίγουρη ότι θα ταιριάξει στην παρέα μας».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.