Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Καγιά: «Ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι δικό μου»

Δηλώνει παιδί της μόδας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τη σχολή μόδας που έχει φτιάξει αλλα για την ανάγκη που ένιωσε να κάνει κάτι δικό της μίλησε η Βίκυ Καγιά στο Big Fish.

«Μετράω μια διαδρομή 20 και πλέον χρόνων στον χώρο της μόδας. Αφού, λοιπόν, έζησα στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, με την επιστροφή μου στην Ελλάδα ασχολήθηκα με την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο, Σύντομα, όμως, ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάτι δικό μου. Κακά τα ψέματα, όσα πράγματα και αν έχω δοκιμάσει, είμαι παιδί της μόδας. Μέσα σε αυτόν τον χώρο μεγάλωσα κι εκεί θέλησα να δημιουργήσω -και νομίζω τα κατάφερα - μια σχολή πρότυπη για τα ελληνικά δεδομένα, η οποία θα αφοσιώνεται στην επαγγελματική κατάρτιση των νέων ανθρώπων. Οχι μια σχολή επιδερμική που θα χορηγεί απλώς ένα πτυχίο, αλλά μια σχολή με εντατική ακαδημαϊκή φοίτηση (Κοινωνιολογία Τέχνης, Ιστορία της Μόδας, Σχέδιο, Ραπτική, Πατρόν, κ.ά.), που κυρίως θα γνωρίζει στους σπουδαστές τα backstage του κόσμου της ελληνικής μόδας, όπως τα catwalks του ΜΑD ή τα editorials στα περιοδικά μόδας. Είναι μια σχολή που δημιουργεί ενεργούς επαγγελματίες στον χώρο, που φέρεται στους σπουδαστές της ως junior associates και όχι σαν να είναι μαθητούδια. Η μεγάλη μας επιτυχία είναι ότι το 89% των απόφοιτων σπουδαστών μας έχει δουλειά, είτε σε ατελιέ, είτε σε περιοδικά μόδας, είτε σε διαφημιστικές εταιρείες. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις αυτή τη στιγμή απ'τον χώρο της ελληνικής μόδας, θα βρεις απόφοιτους. Κι αυτό δεν οφείλεται στις δικές μου γνωριμίες αλλά στα γερά τους εφόδια»
τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ