Skip to main content

CELEBS

Εξέλιξη σοκ για την κόρη της Χιούστον: Ο σύντροφός της υπεύθυνος για τον θάνατο της

Ο Nick Gordon την χτύπησε και της έδωσε ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών. 


Κατερίνα Σαρρή

Η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, είχε βρεθεί στις 31 Ιανουαρίου του 2014 αναίσθητη στην μπανιέρα της έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και χαπιών, ενώ έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου μετά από έξι μήνες σε κώμα. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας προσερχόμενος στο δικαστήριο προσκόμισε στους δικαστές έγγραφα, που δείχνουν πως ο Gordon την χτύπησε και στη συνέχεια της έδωσε ένα θανατηφόρο cocktail. Κατόπιν της έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια μπανιέρα με κρύο νερό ενώ είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δικαστές έκριναν τον Nick Gordon υπεύθυνο για τον θάνατο της 22χρονης.

«Επιτέλους μετά από όλο αυτό το διάστημα δικαιωθήκαμε. Οι δικαστές μετά τα έγγραφα που τους προσκόμισα θεώρησαν πως ο Gordon είναι νομικά υπεύθυνος για το θάνατο της Kristina», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός