Skip to main content

CELEBS

Χάος και αναρχία στο σπίτι των Brangelina- Οι νταντάδες "καίνε" το ζευγάρι

Με έξι παιδιά (τρία υιοθετημένα και τρία βιολογικά) και ένα ιδιαίτερο lifestyle, ούτως ή άλλως δεν υπάρχει τίποτα συμβατικό στην οικογένεια.


Κατερίνα Σαρρή

Εκτός από τις τακτικές της επισκέψεις σε εμπόλεμες ζώνες και στρατόπεδα προσφύγων, κάτι το οποίο η Angelina Jolie θεωρούσε ότι θα βοηθούσε στην ανάπτυξή τους, στην καθημερινή οικογενειακή ζωή των Brangelina υπήρχε χάος και αναρχία σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 15χρονος Maddox, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην νταντά του, από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο!

H ίδια νταντά συμπληρώνει ότι είχε ακούσει την Jolie  να λέει για τον Madox όταν εκείνος ήταν μόλις 7 ετών: "Του έχω ήδη αγοράσει τα μαχαίρια του". Πράγματι ο Madox από μικρός έπαιζε με όπλα και μαχαίρια και έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του: 

"Όταν ήμουν 11 ετών η μητέρα μου μου αγόρασε τα πρώτα μου μαχαίρια. Είχα και πολλά όπλα". To δώρο του όταν έγινε 8 ετών ήταν να επισκεφτεί με τη μητέρα του καμπ προσφύγων στο Ιράκ.

Τα βράδια το ζευγάρι κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά του και τα παιδιά έβλεπαν συνήθως κινούμενα σχέδια με τις νταντάδες. Κανένα από τα παιδιά της οικογένειας δεν πήγε σε πραγματικό σχολείο

Με μια στρατιά οκτώ ανθρώπων, έξι νταντάδων, μίας για το κάθε παιδί, μιας μαγείρισσας (η Angelina Jolie δεν μαγειρεύει και έχει δηλώσει ότι το μόνο που μπορεί να φτιάξει είναι ένα πιάτο δημητριακά) και μιας παιδαγωγού, ενιαίο πρόγραμμα για όλα τα παιδιά δεν υπήρχε στο σπίτι των Brangelina.

Ζούσαν σε διαφορετικά πολυτελή σπίτια στο Λος Άντζελες, στη Νέα Ορλεάνη, στο Λονδίνο και σε πολυτελή ξενοδοχεία. Οταν το ζευγάρι ήθελε να μείνει μόνο του, έμενε σε πολυτελείς σουίτες και τα παιδιά έμεναν με τις νταντάδες για μέρες ολόκληρες. 

«Για ατέλειωτες μέρες μέναμε με τα παιδιά τους χωρίς ρεπό. Ήταν μια πραγματική τρέλα», είπε μια από τις πολλές νταντάδες που αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους. 

 

brangelina3.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς