Skip to main content

CELEBS

Γιώργος Στεφάνου: «Είχα το πολύ 6 μήνες ζωή»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση που γνωρίσαμε από το X-Factor


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Γιώργος Στεφάνου που μας συστήθηκε μουσικά μέσα από το Χ Factor, στις 23 Ιουνίου έκανε μια επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και σε συνέντευξή του μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή του.

-Ολη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασες είχες ανθρώπους δίπλα σον να σε στηρίζουν;

«Πέρα από τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους, περίμενα να με στηρίξουν και άνθρωποι που σε εισαγωγικά τους θεωρούσα δικούς μου, κοντά μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν κανένας εκεί. Δηλαδή περίμενα να έρθουν να με δουν στο νοσοκομείο ή μετά, στο σπίτι. Εστω να πάρουν ένα τηλέφωνο - δεν έγινε ούτε αυτό. Άνθρωποι οι οποίοι πριν μπορεί να ήταν φίλοι ή εργοδότες μου, να έχω δουλέψει γι' αυτούς και να έχουμε πάει πολύ καλά» τόνισε στην Freddo.

-Οταν πήγες στο «Χ-Factor» είχε ήδη γίνει η διάγνωση;

«Ναι, το ήξερα αυτό, απλώς δεν ήθελα να το δημοσιοποιήσω, γιατί θεωρώ ότι πάμε για κάτι άλλο εκεί πέρα, πάμε να αναδείξουμε τη φωνή μας. Δεν ήθελα να προκαλέσω τον οίκτο. Δεν ήθελα, αν πήγαινα μπροστά, να πουν ότι τον λυπήθηκε ο κόσμος και τον στήριξε.»

-Ένιωσες αγχωμένος για το πώς θα το πάρει η σύντροφος σου αυτό το νέο;

«Επειδή η Μαρία ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό μου, δεν είχα κανένα φόβο, ούτε καν πέρασε από το μυαλό μου το πώς μπορεί να το πάρει, γιατί είναι ο μόνος άνθρωπος που με έχει στηρίξει ακατάπαυστα, στο έπακρον. Και μαζί να μην είμαστε στο μέλλον, θα είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν θα χάσω επαφή στη ζωή μου.»

-Πώς το πήρε τελικά;

«Αγχώθηκε περισσότερο από εμένα, λες κα μπήκε αυτή στο χειρουργείο. Εχει γίνει μαμά, θεία, αδελφή, νονά μου, είναι όλα. Ηταν 24 ώρες το 24ωρο μέσα στη μονάδα και στο δωμάτιο»

-Εσύ πώς το αντιμετώπισες όλο αυτό;

«Κατά έναν περίεργο τρόπο, νιώθω ότι αυτό το πράγμα το έχω ξαναζήσει. Μία ώρα πριν μπω στο χειρουργείο, ήρθαν να με χαιρετήσουν οι γονείς μου, η σύντροφος μου, κάποιοι φίλοι, και τους είπα: «Ρε παιδιά, τι κάνετε; Τι με χαιρετάτε; Αφήστε με να πάω να κάνω τη δουλειά μου και τα λέμε μετά», δηλαδή έδινα εγώ κουράγιο στους άλλους παρά αυτοί σε μένα.»

Το νέο του τραγούδι:

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου