Skip to main content

CELEBS

Βίαιη πτώση για Ελληνίδα ηθοποιό μπροστά σε 2.500 θεατές (Video)

Έχασε τις αισθήσεις της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Από ένα δυσάρεστο περιστατικό στιγματίστηκε η παράσταση “Λυσιστράτη”, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο θέατρο του Άλσους της Νέας Σμύρνης παρουσία 2.500 θεατών.

Ο λόγος που δεν έμελλε να ολοκληρωθεί ποτέ η παράσταση ήταν μία βίαιη πτώση που είχε η γνωστή ηθοποιός-χορεύτρια, Έλενα Τοπαλίδου, που τρόμαξε τόσο τους συντελεστές του έργου όσο και τους θεατές.

Ο αντιδήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Βαγγέλης Χατζαντουριάν σε τηλεφωνική του επικοινωνία στο Happy Day μιλώντας γι' αυτό το ατυχές συμβάν, τόνισε: «50 λεπτά πριν το τέλος της παράστασης, η κ. Τοπαλίδου πάνω στο σκηνικό της Ακρόπολης -για όποιον έχει δει την παράσταση- γλίστρησε στο σκαλοπάτι και έπεσε. Έχασε τις αισθήσεις της φοβηθήκαμε πολύ. Ήταν βίαιη πτώση και μας τρόμαξε. Το κωμικοτραγικό στοιχείο είναι πως ο κόσμος, θεώρησε πως το γεγονός ήταν σκηνοθετική παρέμβαση. Εκείνη τη στιγμή ο κ. Χειλάκης ανέβηκε στη σκηνή, ανέβηκα κι εγώ, την πήγαμε στα χέρια στα καμαρίνια. Πονούσε πολύ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί η παράσταση, όμως ευτυχώς η κ. Τοπαλίδου είναι καλά και είναι σπίτι της».

Δες το video:

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.