Skip to main content

CELEBS

Χάρης Ρώμας: «Παλιότερα είχα άγχος ότι θα με ταυτίσουν με τον ρόλο»

Τι είπε για τις παλιότερες σειρές του;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος επιστρέφει την μυθοπλασία με τη νέα του σειρά από την συχνότητα του Epsilon μίλησε για την καριέρα του, αποκαλύπτοντας ποιο ήταν το μόνιμο άγχος του στο παρελθόν.

Έπειτα από χρόνια αποχής, επιστρέφετε στις τηλεοπτικές οθόνες με τη σειρά «Του κακού πεθερού». Μιλήστε μας για τη νέα σειρά που περιμένει με τόση ανυπομονησία το κοινό.

«Είχα πράγματι αποφασίσει, με δική μου βούληση αποκλειστικά, να κάνω μια μεγάλη αποχή από τα τηλεοπτικά δρώμενα, διότι είχα την ανάγκη να ασχοληθώ περισσότερο με την τέχνη του θεάτρου. Η τηλεόραση υπήρξε για εμένα, όπως όλοι γνωρίζουν, ένα βασικό πεδίο της καλλιτεχνικής μου δράσης. Μου άρεσε, της οφείλω την αναγνωσιμότητα μου στο πλατύ κοινό και κάποια χρήματα που έβγαλα τις καλές εποχές και ήταν φυσικό επακόλουθο να αισθανθώ κάποια στιγμή ότι μου λείπει».

Παράλληλα, όμως, ο κόσμος παρακολουθεί φανατικά τις παλαιότερες σειρές σας, που προβάλλονται ακόμα σε επανάληψη. Πώς το σχολιάζετε αυτό;

«Παλαιότερα είχα το άγχος ότι θα με ταυτίζουν για πάντα με έναν συγκεκριμένα ρολό. Μετά την επιτυχία του Δάγκα, όμως, στη σειρά «Οι μεν και οι δεν», ήρθε η επιτυχία του Κατακουζηνού στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» και αργότερα π επιτυχία του Πώποτα στη σειρά «Το καφέ της Χαράς». Έγινε, νομίζω, κατανοητό και στο κοινό, αλλά και σε εμένα ότι την επιτυχία δεν την έκανε ένας συγκεκριμένος ρόλος, αλλά εγώ ο ίδιος, που υποδύθηκα τους ρόλους αυτούς. Τώρα, αν και-δεν βλέπω ποτέ τις παλιές μου σειρές, είμαι ευχαριστημένος που τις ανακαλύπτουν συνεχώς οι νεότερες γενιές και έχουν απήχηση».

Ανησυχείτε μήπως τα νούμερα τηλεθέασης του «Κωνσταντίνου και Ελένης», που προβάλλεται ακόμα, κοντράρονται με τη νέα σας σειρά;

«Καθόλου. Επέλεξα το Epsilon ακριβώς για να μην είμαι υποχρεωμένος να ανταγωνιστώ τον παλιό μου εαυτό, δεδομένου ότι το κανάλι αυτό είναι μικρό και δεν έχει ξανακάνει ποτέ μυθοπλασία. Με προσκάλεσαν να χτίσω αυτή τη ζώνη για πρώτη φορά και η πρόκληση μου άρεσε».


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα