Skip to main content

CELEBS

Νίκος Μουτσινάς: «Κανέναν δεν κρέμασα… Δεν έκανα τίποτα κρυφά και μουλωχτά»

Αναφέρθηκε στη φημολογία που τον ήθελε να έχει θέσει βέτο στον Alpha για την Καινούργιου


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε όσους τον κατηγορούν για την αποχώρησή του από την ΑΝΤ1, προκειμένου να επιστρέψει στον Alpha απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.

«Κανέναν δεν κρέμασα. Τα concept που μου είχαν προτείνει δεν ήταν αυτά που ήθελα και ήξεραν ότι συζητάω παράλληλα με τον Alpha. Δεν έκανα τίποτα κρυφά και μουλωχτά. Το έβλεπαν ότι αφού δεν έχουν κάτι που να με κεντρίζει, δεν πρόκειται να μείνω σε αυτούς» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real.

Κληθείς δε να μιλήσει για την Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Αχ αυτά τα σίριαλ που γράφουν! Όταν πήγα πίσω στον Alpha, η Κατερίνα είχε φύγει ήδη και είχε πάει στο Epsilon για να κάνει την εκπομπή που ήθελε να κάνει. Κανένα βέτο δεν έβαλα, αν είναι δυνατόν».

Καταλήγοντας ο ηθοποιός-παρουσιαστής επισήμανε: «Δεν μου αρέσει ο ρόλος του εξολοθρευτή και δεν μου πάει κιόλας. Κανένα σχέδιο εξόντωσης δεν είχα για την Κατερίνα, που περάσα καλά μαζί για πέντε χρόνια. Είναι ράδιο αρβύλα αυτά».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.